top of page

Adviessessie: De kracht van jouw authenticiteit

Exclusief voor DELAVIE coaches: We brengen jouw authentieke verhaal, drijfveren, motieven, krachten en drempels in kaart om jezelf als coach te versterken, meer verbinding te creëren met jouw doelgroep en meer (van de juiste) klanten aan te trekken. Maximaal 25 deelnemers!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Adviessessie: De kracht van jouw authenticiteit
Adviessessie: De kracht van jouw authenticiteit

Startdatum

25 mrt 2024, 19:30 – 22:00

Online sessie

Over ons evenement

Het tonen van je authentieke zelf trekt meer klanten aan omdat authenticiteit een krachtige connectie creëert. Wanneer je als coach je ware zelf laat zien, inclusief je drijfveren, motieven, verhaal en zowel sterke punten als zwaktes en drempels, ontstaat er een gevoel van oprechtheid en vertrouwen. Klanten voelen zich eerder aangetrokken tot iemand die echt en oprecht is.

Het onthullen van je authentieke zelf maakt je benaderbaar en menselijk. Het stelt klanten gerust en bouwt een brug van begrip en herkenning. Dit leidt tot een diepere verbinding, waarin klanten zich begrepen voelen, waardoor ze eerder geneigd zijn om met jou samen te werken. Bovendien toont het transparant tonen van je authentieke zelf integriteit en betrouwbaarheid, wat cruciaal is in de opbouw van een langdurige en vruchtbare coachingsrelatie. 

In essentie vormt authenticiteit de basis voor een sterke klantenbinding en trekt het op natuurlijke wijze nieuwe klanten aan die zich aangetrokken voelen tot jouw unieke persoonlijkheid en benadering.

In deze adviessessie brengen jouw authentieke verhaal, drijfveren, motieven, krachten en drempels in kaart om jezelf als coach te versterken, meer verbinding te creëren met jouw doelgroep en meer (van de juiste) klanten aan te trekken.

Adviessessies

Onze adviessessies zijn exclusief ontworpen voor coaches die aangesloten zijn bij ons erkend loopbaancentrum

Je mag rekenen op hele praktische, boostende sessies met als doel om jouw coachingpraktijk steviger op de kaart te zetten en je skills als loopbaancoach en ondernemer te verdiepen en versterken

Waarom zijn adviessessies belangrijk?

Je krijgt in de adviessessies de kans om bij te leren in thema's die jou nog vreemd zijn of waarin jij je kennis wil verdiepen. De kans om zowel je ondernemersvaardigheden als je coachingexpertise naar een hoger niveau te tillen. We bouwen dus samen aan het succes van jou als coach en jouw coachingpraktijk.

Voorwaarden voor deelname:

Je bent aangesloten als freelance coach bij erkend loopbaancentrum DELAVIE.

Praktisch:

De adviessessies gaan online door via Google Meet.

Je hebt een goed werkende camera en geluid nodig om optimaal te kunnen deelnemen.

Let op: Voor deze sessie krijg je één week voor de start van de sessie een opdracht die je afwerkt voor de start van de sessie. De opdracht neemt maximaal 2 uur tijd in beslag.

Trainer:

Tijdens deze opleiding word je begeleid door: Debbie Dupont

Tickets

Om deel te nemen aan de adviessessie bestel je tijdig je tickets.

Tickets zijn beperkt tot maximaal 25 deelnemers!

Annulatievoorwaarden:

De adviessessies gaan door bij een deelname van minstens 5 personen.

Je hebt de mogelijkheid om je deelname aan de adviessessie te annuleren tot 24uur voor de start van de sessie. Stuur hiervoor een e-mail naar training@delavie.be. Bij annulatie geldt steeds een annulatiekost van 25€. Indien je minder dan 24 uur voor de start van de sessie annuleert, wordt de volledige kostprijs in rekening gebracht. We waarderen je begrip voor deze annuleringsvoorwaarden, die helpen bij een soepele organisatie van onze adviessessies.

Vragen:

Heb je vragen over de adviessessies?

Stuur ons gerust een e-mail via  training@delavie.be.

Tickets

  • Ticket

    € 46,00
    Btw: +€ 9,66 BTW+€ 1,39 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Wil jij graag als eerste op de hoogte blijven van onze opleidingen en evenementen?

Bedankt voor het registreren!

bottom of page