top of page

Adviessessie: Missie en Visie

Adviessessies zijn korte online powersessies in kleine groep van maximaal 15 deelnemers die exclusief ontworpen zijn voor onze DELAVIE coaches met als doel de professionaliteit en effectiviteit van onze coaches te versterken. Klik op de data om het thema van elke sessie te ontdekken!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Adviessessie: Missie en Visie
Adviessessie: Missie en Visie

Startdatum

05 feb 2024, 20:00 – 21:45

Online sessie

Over ons evenement

Wat zijn adviessessies?

Adviessessies zijn korte online powersessies in kleine groep van maximaal 15 deelnemers die exclusief ontworpen zijn voor onze DELAVIE coaches

Deze sessies bieden de kans om expertise binnen specifieke vakgebieden van (loopbaan)coaching en ondernemen te verdiepen en zijn er specifiek op gericht op jou als coach en ondernemer te laten groeien en de resultaten te laten bereiken die jij voor jezelf vooropstelt.

Inhoud:

Elke adviessessie behandelt een ander specifiek thema binnen het domein van coaching of ondernemen. Dit zorgt voor een gevarieerd en boeiend programma, waarbij elke sessie zich richt op een uniek onderwerp. Hierdoor krijg je de kans om een breed scala aan aspecten binnen het coaching- en ondernemersvak te verkennen en je kennis op verschillende gebieden uit te breiden.

Het thema van vandaag: MISSIE EN VISIE

Het kennen van jouw missie en visie is cruciaal als ondernemer en coach, omdat het de kern vormt van jouw handelen en richting geeft aan je werk

Een sterke missie geeft aan waarom je als coach bestaat en waar je voor staat. Het stelt je in staat om gefocust te blijven, maakt duidelijk welke doelen je wilt bereiken en waarom deze doelen belangrijk zijn

Een heldere visie geeft richting aan je toekomstige groei en ontwikkeling. Het biedt een beeld van waar je naartoe wilt en wat je wilt bereiken. Het stelt je in staat om langetermijndoelen te stellen en helpt bij het nemen van beslissingen die in lijn liggen met deze langetermijnvisie.

Een sterke missie en visie helpen je ook bij het creëren van jouw unieke waardepropositie, waardoor je je onderscheidt in de markt en bij het aantrekken van gerichtere en meer relevante klanten. Door je duidelijk te positioneren en je waarden uit te dragen, kunnen klanten zich beter met jou identificeren. Dit maakt niet alleen je marketing- en sociale media-inspanningen effectiever, maar het stelt je ook in staat om consistent te zijn en ook door te te blijven zetten, zelfs als het even minder goed gaat. Het fungeert als een kompas dat je op koers houdt, zelfs tijdens uitdagende tijden.

Een goede missie en visie kunnen je als ondernemer en coach tal van voordelen opleveren, zoals:

 1. Duidelijke richting: Definieer een heldere missie en visie die als kompas fungeren voor jouw coachingpraktijk.
 2. Klantgerichtheid: Trek meer relevante klanten aan die zich identificeren met jouw waarden en doelstellingen.
 3. Effectieve marketing: Gerichtere marketing- en sociale mediastrategieën door een sterkere positionering.
 4. Veerkracht: Mogelijkheid om standvastig te blijven en gefocust te werken, zelfs tijdens uitdagende periodes.
 5. Langdurige groei: Fundament leggen voor duurzame ontwikkeling en succes op lange termijn in jouw coachingonderneming.

Door een goede missie en visie te hebben, kun je niet alleen je coachingpraktijk doelgerichter laten groeien, maar het kan ook een sterke basis bieden voor een betekenisvol en succesvol ondernemerschap als coach.

Methodologie:

De methodologie van elke sessie is gebaseerd op een online, live groepsbenadering, waarbij een trainer de leiding heeft. Tijdens deze interactieve sessies worden diverse leermethoden gebruikt, zoals (psycho)educatie, discussies, praktijkvoorbeelden, mogelijkheid tot vragen stellen, oefeningen of casestudies. De focus ligt op een participatieve aanpak, waarbij de deelnemers actief betrokken worden en de kans krijgen om direct van de trainer en mede-deelnemers te leren.

Trainer:

Tijdens deze opleiding word je begeleid door trainer: Debbie Dupont

Annulatievoorwaarden:

Het is mogelijk om je deelname aan de adviessessie. 

Je doet dit via e-mail naar  training@delavie.be.

Annulatie is kosteloos tot 1 maand voor de start van de sessie.

Bij annulatie na dit moment wordt steeds een annulatiekost van 15€ aangerekend.

Inschrijven:

Let op: wanneer je je inschrijft via de knop 'inschrijven' geldt een verbintenis tot betaling van het inschrijfgeld.

Inschrijven doe je via de knop hieronder of bovenaan. 

Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving via e-mail.

Vragen:

Heb je nog vragen?

Stuur ons gerust een e-mail via  training@delavie.be.

Tickets

 • Ticket

  € 20,00
  Btw: +€ 4,20 BTW+€ 0,61 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Wil jij graag als eerste op de hoogte blijven van onze opleidingen en evenementen?

Bedankt voor het registreren!

bottom of page