top of page

Infosessie: DELAVIE ambassadeur worden

Deze infosessie is gericht naar particulieren en ondernemers die DELAVIE ambassadeur willen worden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Infosessie: DELAVIE ambassadeur worden
Infosessie: DELAVIE ambassadeur worden

Startdatum

15 apr 2024, 19:00 – 20:00

Online opleiding

Over ons evenement

Word jij binnenkort DELAVIE ambassadeur?

Wil jij graag een centje bijverdienen?

Als DELAVIE ambassadeur zet je onze opleidingen in de kujker en ga je enthousiast op zoek naar potentiële klanten hiervoor. Je krijgt een grondige training zodat je een goede kennis hebt en helemaal klaar bent om te starten. Na het afronden van het opleidingsprogramma ga je vol energie aan de slag om klanten aan te trekken en hen te verwijzen naar onze opleidingen.

Inhoud:

De inhoud van de infosessie "DELAVIE ambassadeur worden" omvat:

  1. Kennismaking met DELAVIE: Leer meer over ons bedrijf, onze missie en visie, en wat ons onderscheidt in de markt van loopbaanontwikkeling.
  2. De rol van een DELAVIE ambassadeur: Ontdek wat het precies inhoudt om een ambassadeur te zijn voor DELAVIE en welke verantwoordelijkheden en taken hierbij komen kijken.
  3. Opleidingsprogramma: Leer over het uitgebreide opleidingsprogramma dat we bieden aan onze ambassadeurs. Ontdek welke vaardigheden en kennis je zult verwerven om succesvol te zijn in deze rol.
  4. Commissiestructuur: Krijg een overzicht van ons commissiemodel en ontdek hoe je beloond wordt voor je inspanningen als ambassadeur.
  5. Q&A-sessie: Stel al je vragen aan ons team en krijg directe antwoorden om een duidelijk beeld te krijgen van wat het inhoudt om een DELAVIE ambassadeur te worden.

Deze infosessie biedt een uitgebreid inzicht in het ambassadeurschap bij DELAVIE en geeft je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of deze rol iets voor jou is.

DELAVIE:

DELAVIE werd op 1 januari 2021 opgericht door Debbie Dupont. Ze is vandaag aan de slag als zaakvoerder bij DELAVIE & Care Compass en is benoemd als rechter in sociale zaken aan de arbeidsrechtbank.

Why? De wereld laten zien dat, ongeacht wat je meemaakt of waar je vandaan komt, jij kan zijn wie je wilt zijn en bereiken waar je naar streeft!

Want vanuit een erg moeilijke kindertijd en een jeugd vol met stevige uitdagingen wilde ze zelf voelen en tonen dat niets je hoeft tegen te houden om het leven zowel persoonlijk als professioneel in eigen handen te nemen en dromen waar te maken! En dat vind je ook sterk terug in de missie, visie en kernwaarden van DELAVIE.

Initieel werkte ze bijna een jaar alleen, maar ze voelde al snel dat ze het bedrijf wilde laten groeien tot een relevante speler in de markt van arbeidsgerichte begeleiding. Op 1 oktober 2021 werd de eerste coach aangenomen en sindsdien is DELAVIE blijven groeien! Vandaag begeleiden meer dan 60 topcoaches particulieren, werknemers en bedrijven met loopbaan- en ondernemersvragen, vanop maar liefst 70 locaties verspreid over Vlaanderen en Wallonië.

Trainer:

Deze infosessie wordt gegeven door: Debbie Dupont

Locatie:

De opleiding verloopt volledig digitaal via Google Meet. 

Prijs en betaling:

  • Deze infosessie is kosteloos.

Annulatievoorwaarden:

Het is mogelijk om je deelname aan de opleiding te annuleren. Je doet dit via e-mail naar training@delavie.be.

Inschrijven:

Inschrijven doe je via de knop hieronder.

Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving via e-mail.

Vragen:

Heb je nog vragen?

Stuur ons gerust een e-mail via training@delavie.be.

Deel dit evenement

Wil jij graag als eerste op de hoogte blijven van onze opleidingen en evenementen?

Bedankt voor het registreren!

bottom of page