top of page

Jaartraject sales & marketing: Boost je coachingpraktijk

Het jaartraject "Boost je coachingpraktijk" biedt startende coaches 12 maanden intensieve begeleiding om je coachingpraktijk op de kaart te zetten.

Jaartraject sales & marketing: Boost je coachingpraktijk
Jaartraject sales & marketing: Boost je coachingpraktijk

Startdatum

Starten wanneer het jou past

Online begeleidingstraject

Over ons evenement

Wil je je onderscheiden in een markt die al vol zit met coaches? 

Wil je dat klanten specifiek voor jouw authentieke kwaliteiten kiezen?

Wil je ervoor zorgen dat je een constante stroom van cliënten en een sterke omzet hebt? 

Het jaartraject sales & marketing: boost je coachingpraktijk biedt de tools en strategieën om je coachingpraktijk op de kaart te zetten en een voorsprong te nemen op je concurrenten. 

Met intensieve begeleiding, unieke methoden en praktische ondersteuning, zorgen we ervoor dat jij je coachingpraktijk boost en succesvol wordt in een concurrerende markt.

Voor wie?

Voor coaches die uitstekend zijn in coachen, maar weinig kaas gegeten hebben van sales en marketing en toch een bloeiende, authentieke coachingpraktijk met veel klanten willen opbouwen.

Waarom wil jij dit traject niet missen?

 • Exclusieve kennis en expertise: Krijg alle kennis die je nodig hebt om jezelf succesvol en authentiek op de markt te zetten als coach.
 • Meer klanten en omzet: Leer hoe je op korte en lange termijn (meer) klanten aantrekt, met als resultaat sterke omzet.
 • Hogere winstgevendheid: Verhoog je inkomsten en verbeter je winstgevendheid.
 • Concurrentievoordeel op korte en lange termijn: Neem zowel op de korte als lange termijn een blijvende voorsprong op je concurrenten.

Programma:

Duur

Het begeleidingstraject heeft een maximumduur van 12 maanden

Verloop van het programma

1. Maand 1 tot en met 8: intensieve begeleiding

Tijdens de eerste acht maanden van het "Boost je coachingpraktijk" traject mag je rekenen op intensieve en idivduele begeleiding van een gespecialiseerd coach. 

Deze periode omvat acht individuele sessies met je coach. 

Tijdens deze sessies kun je rekenen op een schat aan kennis en expertise, intensieve begeleiding en waardevolle feedback. Verwacht persoonlijke aandacht en ondersteuning die je helpt om je vaardigheden te verfijnen en je coachingpraktijk te laten groeien.

Duurtijd per sessie:

De sessies met je coach hebben een duurtijd van 1,5 uur

Huiswerkopdrachten:

Na elke sessie ga je aan de slag met huiswerkopdrachten, die ervoor zorgen dat alles wat je geleerd hebt meteen toepasbaar is en wordt omgezet in actie. Je leert niet alleen, maar zet het ook onmiddellijk om in praktijk en onderneemt actie, zodat je coachingpraktijk effectief op de kaart wordt gezet.

Tijdsinvestering:

De tijd die je aan de huiswerkopdrachten moet besteden, kan variëren van deelnemer tot deelnemer, maar reken op gemiddeld 4 uur per week in dit stadium van het traject. Deze opdrachten zijn echt essentieel voor het succes van je praktijk, dus het is belangrijk om hier voldoende tijd voor te reserveren.

2. Maand 9 tot en met 12: follow-up en ondersteuning

Na de intensieve begeleiding volgt een periode van zes maanden waarin je follow-up ondersteuning krijgt om je te helpen bij de verdere groei van je praktijk. 

Deze periode is bedoeld voor evaluatie, blijvende ondersteuning en bijsturing: slaat alles wat je in de eerste maanden uitgewerkt en geprobeerd hebt aan of is er bijsturing en verfijning nodig? We blijven er voor je als het moeilijk loopt of als je vragen hebt en bieden ondersteuning voor verbetering.

De follow-up omvat:

 • Regelmatige check-ins: Maandelijkse e-mailcheck-ins om je voortgang te monitoren en eventuele vragen of zorgen te bespreken.
 • Beschikbaarheid voor vragen: Mogelijkheid om op elk moment vragen te stellen via e-mail. We staan klaar om je te helpen met specifieke uitdagingen, advies of extra ondersteuning.
 • Synthesemoment: Een synthesemoment met je coach ter afsluiting van je traject met als doel ook in de komende maanden te blijven groeien.

Deze uitgebreide follow-up ondersteuning is ontworpen om ervoor te zorgen dat je niet alleen succesvol begint met je coachingpraktijk, maar ook blijft groeien in de maanden daarna.

Inhoud van het programma

 1. Intake
 2. Positionering: visie, missie, kernwaarden, authenticiteit
 3. Markt- en concurrentieanalyse en doelgroepbepaling: identificeer je nichemarkt, bepaal je ideale klantprofiel, concurrentie- en marktanalyse
 4. Branding en marketingstrategie: ontwikkeling van je merk en brandingmateriaal
 5. Digitale aanwezigheid en netwerken: online aanwezigheid opbouwen (website, seo, sociale media) en zakelijke relaties opbouwen
 6. Klantwerving en leadgeneratie: leer klanten aantrekken en ontwikkel tools en materiaal voor leadgeneratie
 7. Salesvaardigheden en conversie: ontwikkel sterke verkoopsvaardigheden, overtuigingsstrategieën, klantenrelaties onderhouden
 8. Evaluatie en toekomstplanning: voortgang meten, evalueren wat werkt en wat niet, verbeteringen, roadmap voor de komende maanden
 9. Synthese

Kostprijs:

 • De kostprijs voor je deelname aan het jaartraject 'boost je coachingpraktijk' bedraagt 2695€ (excl. BTW).
 • Het is mogelijk om gespreid te betalen: 12 x 249€ (excl. BTW)

Tickets:

 • Comfort ticket: Met het Comfort Ticket krijg je toegang tot het Jaartraject sales & marketing: Boost je coachingpraktijk met het gemak van gespreide betaling. Betaal bij inschrijving de eerste termijn en vervolg met elf maandelijkse betalingen van 249€ (excl. BTW). Met de aankoop van het comfort ticket engageer je je tot de betaling van het volledige inschrijvingsgeld.
 • Standaard ticket: Met het standaard ticket krijg je toegang tot het begeleidingstraject Jaartraject sales & marketing: Boost je coachingpraktijk, met een eenmalige betaling.

Annulatievoorwaarden:

 • Het is mogelijk om je deelname aan het begeleidingstraject te annuleren tot voor de start van de begeleiding. Je doet dit via e-mail naar  training@delavie.be.
 • Bij annulatie wordt steeds een annulatiekost van 125€ (excl. BTW) aangerekend.
 • Let op: vanaf het moment dat je toegang hebt gekregen tot de intakevragenlijst, blijft het volledige inschrijvingsgeld steeds verschuldigd.

Vragen:

Heb je nog vragen?

Stuur ons gerust een e-mail via  training@delavie.be.

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.
5 updates in de groep

Tickets

 • Comfort Ticket

  Met het Comfort Ticket krijg je toegang tot het jaartraject 'Boost je coachingpraktijk' met het gemak van gespreide betaling. Betaal bij inschrijving de eerste termijn en vervolg met elf maandelijkse betalingen van 249€ (excl. BTW). Met de aankoop van het comfort ticket engageer je je tot de betaling van het volledige inschrijvingsgeld van 2988€ (excl. BTW).

  € 249,00
  Btw: +€ 52,29 BTW+€ 7,53 servicekosten
 • STANDAARD Ticket

  Standaard ticket: Met het standaard ticket krijg je toegang tot het jaartraject 'Boost je coachingpraktijk', met een eenmalige betaling.

  € 2.695,00
  Btw: +€ 565,95 BTW+€ 81,52 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Wil jij graag als eerste op de hoogte blijven van onze opleidingen en evenementen?

Bedankt voor het registreren!

bottom of page