top of page

Starten wanneer het jou past

|

Locatie: online traject of regio Leuven

Voor ondernemers: Boost Your Business traject

Ben je een ondernemer die graag zichzelf en zijn bedrijf wil versterken? Dan is ons "Boost Your Business" traject precies wat je nodig hebt!

Voor ondernemers: Boost Your Business traject

Startdatum

Starten wanneer het jou past

Locatie: online traject of regio Leuven

Over ons evenement

Het Boost Your Business traject?

Ben je een ondernemer die graag zichzelf en zijn bedrijf wil versterken? Dan is ons "Boost Your Business" traject precies wat je nodig hebt!

Dit individuele opleidings- en begeleidingstraject is specifiek ontworpen om een antwoord te bieden op jouw individuele noden en vragen als ondernemer en biedt naar jouw keuze 4 of 8 of 12 uur intensieve ondersteuning van een ervaren ondernemersexpert, specifiek gericht op het ontwikkelen van een sterke bedrijfsstrategie. Je leert essentiële vaardigheden en krijgt waardevol advies om jouw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen.

Klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Schrijf je vandaag nog in voor ons "Boost Your Business" traject en geef jezelf en je bedrijf de boost die het verdient!

Doelstelling: 

Het doel van ons "Boost Your Business" traject is om ondernemers, ongeacht de grootte of fase van jouw bedrijf, te helpen zichzelf en hun bedrijf te versterken

Omdat onze ondernemersexpert je op maat begeleidt met jouw specifieke vragen en verwachtingen, is het traject zowel interessant voor starters, doorgroeiers als gevestigde ondernemers.

We bieden een intensieve indivueel begeleidings- en opleidingstraject. Dit traject behandelt belangrijke aspecten zoals financiële mogelijkheden, marketingstrategie, innovatie, bedrijfsprocessen, leiderschap en teamontwikkeling enz. 

We streven ernaar om onmiddellijke return on investment te bieden en ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van groei en succes.

Inhoud:

Tijdens het "Boost your business" traject begeleidt één van onze ondernemersexperten je bij jouw vragen op maat binnen verschillende belangrijke aspecten die jouw bedrijf kunnen versterken:

 1. Financiële mogelijkheden: het uitklaren van mogelijke steunmaatregelen, subsidies en andere financiële mogelijkheden die jouw bedrijf kunnen ondersteunen.
 2. Marketingstrategie: Een effectieve marketingstrategie is essentieel om klanten aan te trekken en je bedrijf te laten groeien. We helpen je bij het ontwikkelen van een strategie die past bij je bedrijf en doelgroep.
 3. Innovatie: Innovatie is belangrijk om concurrerend te blijven. We helpen je bij het identificeren van kansen voor innovatie en bij het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten.
 4. Bedrijfsprocessen: Een efficiënte bedrijfsvoering kan leiden tot kostenbesparingen en hogere winsten. We helpen je bij het analyseren en optimaliseren van je bedrijfsprocessen.
 5. Leiderschap en teamontwikkeling: Sterk leiderschap en een goed functionerend team zijn cruciaal voor het succes van een bedrijf. We helpen je bij het ontwikkelen van je leiderschapsvaardigheden en het opbouwen van een effectief team.
 6. Visie en missie: We helpen je bij het ontwikkelen van een duidelijke visie en missie voor je bedrijf. Dit omvat het identificeren van je kernwaarden, doelstellingen en doelgroep.
 7. Businessplan: Een gedetailleerd en haalbaar businessplan is essentieel voor het succes van elk bedrijf. We ondersteunen je bij het opstellen en verfijnen van je businessplan.

DELAVIE:

Bij DELAVIE geloven we dat ieder individu de potentie heeft om te groeien en te bloeien in zowel hun professionele als persoonlijke leven.

We bieden op maat gemaakte oplossingen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om loopbaanbegeleiding, coaching, training of outplacementdiensten, we zijn er om onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en het ontwikkelen van hun potentieel.

Onze oplossingen omvatten individuele gesprekken, coachingtrajecten, workshops en trainingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften en doelstellingen van elke klant.

Door middel van onze persoonlijke aanpak en praktische tools helpen we onze klanten om nieuwe inzichten te krijgen, zelfvertrouwen op te bouwen en vaardigheden te ontwikkelen om hun carrière en leven te verbeteren.

Ons toegewijde team van experts staat klaar om onze klanten te ondersteunen bij het verbeteren van hun prestaties en het bereiken van hun doelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

DELAVIE - Groeimotor voor jouw carrière

Trainer:

Deze opleiding wordt gegeven door: Debbie Dupont - Lies Theuwissen - Jurgen Goesaert

Locatie:

Het Boost your business traject verloopt volledig digitaal of vanuit de werkingspraktijk in regio Leuven / Gent / Zottegem / Aalst.

Wens je een afspraak op een andere locatie? Neem dan contact op met je coach!

Prijs en betaling:

Bepaal de intensiteit van begeleiding die het beste bij jou past en kies uit onze flexibele trajectopties van 4, 8 of 12 uur, zodat je precies de ondersteuning krijgt die je nodig hebt om je bedrijf te versterken.

Het goede nieuws is dat ons Boost your business traject in aanmerking komt voor subsidie vanuit de KMO portefeuille.

Voor kleine ondernemingen bedraagt de subsidie 30%, voor middelgrote ondernemingen is dat 20% (beiden met een max. van 7500€/jaar).

📋 De kosptrijs van het boost your business traject is:

 • 4 uur: €800 excl. btw
 • 8 uur: €1500 excl. btw
 • 12 uur: €2200 excl. btw

💼 Betaal je via de KMO portefeuille, dan bedraagt je eigen bijdrage:

 • Kleine onderneming: €560 (4 uur), €1050 (8 uur), €1540 (12 uur) excl. BTW
 • Middelgrote onderneming: €640 (4 uur), €1200 (8 uur), €1760 (12 uur) excl. BTW

🎯 Directe return on investment: 

 • Ons traject biedt onmiddellijke waarde en een investering die zichzelf terugverdient. Je zult merkbare resultaten zien en de groei van je bedrijf stimuleren.

💼 Wie komt in aanmerking? 

 • Ondernemers die op zoek zijn naar verbetering en groei. Of je nu worstelt met bedrijfsprocessen, marketingstrategie, leiderschap of innovatie, ons traject biedt de nodige begeleiding.

Annulatievoorwaarden:

Het is mogelijk om je deelname aan dit traject te annuleren. Je doet dit via e-mail naar training@delavie.be.

Bij annulatie tot vier weken voor de startdatum van het traject wordt een annulatiekost van 125€ aangerekend.

Vanaf vier weken voor de startdatum van de opleiding ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Inschrijven:

Inschrijven voor het Boost Your Business traject doe je via de inschrijvingsknop hieronder.

Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving via e-mail.

Vragen:

Heb je nog vragen?

Stuur ons gerust een e-mail via training@delavie.be.

Deel dit evenement