top of page

Workshop: Eerste hulp bij stress op het werk - kosteloos

We nemen in deze sessie zes factoren onder de loep die stress of burn-out op het werk beïnvloeden: werkdruk, management, waardering, sociale omgeving / verbinding, eerlijkheid en waarden. Door middel van een individuele oefening krijg je ook inzicht in wat jou persoonlijk stressklachten bezorgt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop: Eerste hulp bij stress op het werk - kosteloos
Workshop: Eerste hulp bij stress op het werk - kosteloos

Startdatum

17 feb 2021, 10:00 – 11:00

Online event

Over ons evenement

Overspannenheid of burn-out kan verschillende oorzaken hebben: Persoonlijkheid of de mate waarin je over veerkracht beschikt kunnen daarbij een rol spelen, ook privé-omstandigheden kunnen zo belastend zijn dat je persoonlijke draagkracht fors overschreden wordt. 

De belangrijkste oorzaken van overspannenheid en burn-out zien we op het werk. Dat is niet verwonderlijk, want daar brengen veel mensen het grootste deel van hun tijd door. 

Onze moderne maatschappij vraagt veel van ons. De lat ligt steeds hoger, er moet concurrerend geproduceerd of gewerkt worden, blijvend leren is belangrijk, constante verandering maakt het soms moeilijk om bij te blijven, het is dan ook nog eens belangrijk om goed op de hoogte te blijven van alles wat er te weten valt en een 24-uurs bereikbaarheid is bijna vanzelfsprekend. 

Sta je op dit moment op het werk onder meer druk dan goed voor je is? Ervaar je klachten van overspannenheid? Merk je duidelijk dat je werk je stressgevoelens bezorgt? Wordt het je allemaal wat teveel, maar heb je geen idee hoe je deze situatie goed kan aanpakken?

In deze workshop leer je welke zes factoren stress of burn-out op het werk beïnvloeden. Door middel van een individuele oefening krijg je inzicht in wat jou persoonlijk stressklachten bezorgt. Wie goed inzicht heeft in de oorzaak van de klachten, heeft een goede basis om beter om te kunnen leren gaan deze stressfactoren.   

Met de persoonlijke inzichten die je door middel van de workshop 'Eerste hulp bij stress op het werk' verkrijgt, kan je zelf aan de slag gaan, zodat je meer rust vindt op het werk. 

Wie extra ondersteuning of begeleiding nodig heeft na dit webinar krijgt de kans om kosteloos een verkennend gesprek te plannen met een stress en burn-out coach (normaal 55€).

Let op: het aantal plaatsen is beperkt tot 8 deelnemers.

Schrijf je dus zeker op tijd in!

Indien het maximum aantal deelnemers bereikt is, zal je worden ingeschreven op de wachtlijst.

Je ontvangt een melding wanneer er een extra plaats is vrijgekomen.

Om deel te kunnen nemen aan de workshop, schrijf je je in via de link op de website en registreer je jezelf.

Je ontvangt nadien een e-mail met de bevestiging van je inschrijving.

Om deel te kunnen nemen heb je een computer, laptop of smartphone nodig met internetverbinding.

De dag voor het webinar van start gaat, ontvang je via e-mail de link via waar je kan deelnemen.

Deel dit evenement

Wil jij graag als eerste op de hoogte blijven van onze opleidingen en evenementen?

Bedankt voor het registreren!

bottom of page