top of page

ONDERNEMERSCOACHING

Ondernemerscoaching is geschikt voor jou als je een ondernemer bent

die je bedrijf naar een hoger niveau wil tillen,

je persoonlijke en professionele vaardigheden wil ontwikkelen

en specifieke uitdagingen wilt aanpakken.

ONDERNEMERSCOACHING: VOOR WIE?

Of je nu een startende ondernemer bent die begeleiding nodig heeft bij het opzetten van een succesvol bedrijf, of een ervaren ondernemer die vastzit of nieuwe groeimogelijkheden wil ontdekken, ondernemerscoaching kan je helpen om je doelen te bereiken en succes te behalen.

Ondernemerscoaching is ook geschikt voor ondernemers die behoefte hebben aan een klankbord, motivatie en strategisch advies. Het kan een waardevolle ondersteuning bieden bij het nemen van belangrijke beslissingen, het verbeteren van leiderschapsvaardigheden, het oplossen van problemen binnen het bedrijf en het stimuleren van innovatie.

 

Ondernemerscoaching is een persoonlijk en op maat gemaakt proces, waarbij de coach helpt om je potentieel te maximaliseren en je te begeleiden op je ondernemersreis. Het stelt je in staat om met meer vertrouwen en focus te opereren, terwijl je tegelijkertijd je zakelijke resultaten verbetert en je persoonlijke groei stimuleert.

collega's
Thuiswerken

HET BOOST YOUR BUSINESS TRAJECT!

Het doel van ons "Boost Your Business" traject is om ondernemers, ongeacht de grootte of fase van jouw bedrijf, te helpen zichzelf en hun bedrijf te versterken. 

 

Omdat onze ondernemersexpert je op maat begeleidt met jouw specifieke vragen en verwachtingen, is het traject zowel interessant voor starters, doorgroeiers als gevestigde ondernemers.

 

We bieden een intensieve indivueel begeleidings- en opleidingstraject. Dit traject behandelt belangrijke aspecten zoals financiële mogelijkheden, marketingstrategie, innovatie, bedrijfsprocessen, leiderschap en teamontwikkeling enz. 

 

We streven ernaar om onmiddellijke return on investment te bieden en ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van groei en succes.

HET BOOST YOUR BUSINESS TRAJECT IN DETAIL

Tijdens het "Boost your business" traject begeleidt één van onze ondernemersexperten je bij jouw vragen op maat binnen verschillende belangrijke aspecten die jouw bedrijf kunnen versterken:

 • Financiële mogelijkheden:

Het uitklaren van mogelijke steunmaatregelen, subsidies en andere financiële mogelijkheden die jouw bedrijf kunnen ondersteunen

 • Marketingstrategie:

Een effectieve marketingstrategie is essentieel om klanten aan te trekken en je bedrijf te laten groeien. We helpen je bij het ontwikkelen van een strategie die past bij je bedrijf en doelgroep.

 • Innovatie:

Innovatie is belangrijk om concurrerend te blijven. We helpen je bij het identificeren van kansen voor innovatie en bij het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten.

 • Bedrijfsprocessen:

Een efficiënte bedrijfsvoering kan leiden tot kostenbesparingen en hogere winsten. We helpen je bij het analyseren en optimaliseren van je bedrijfsprocessen.

 • Leiderschap en teamontwikkeling:

Sterk leiderschap en een goed functionerend team zijn cruciaal voor het succes van een bedrijf. We helpen je bij het ontwikkelen van je leiderschapsvaardigheden en het opbouwen van een effectief team.

 • Visie en missie:

We helpen je bij het ontwikkelen van een duidelijke visie en missie voor je bedrijf. Dit omvat het identificeren van je kernwaarden, doelstellingen en doelgroep.

 • Businessplan:

Een gedetailleerd en haalbaar businessplan is essentieel voor het succes van elk bedrijf. We ondersteunen je bij het opstellen en verfijnen van je businessplan.

Zakelijk interview
Online Magazine Office

JOUW INVESTERING

​Bepaal de intensiteit van begeleiding die het beste bij jou past en kies uit onze flexibele trajectopties met 4, 8 of 12 uur individuele coaching, zodat je precies de ondersteuning krijgt die je nodig hebt om je bedrijf te versterken.

 

Het goede nieuws is dat ons Boost your business traject in aanmerking komt voor subsidie vanuit de KMO portefeuille. Voor kleine ondernemingen bedraagt de subsidie 30%, voor middelgrote ondernemingen is dat 20% (beiden met een max. van 7500€/jaar).

 

📋 De kosptrijs van het boost your business traject is:

 • Met 4 uur individuele coaching: €1400 excl. btw

 • Met 8 uur individuele coaching: €2650 excl. btw

 • Met 12 uur individuele coaching: €3600 excl. btw

💼 Betaal je via de KMO portefeuille, dan subsidieert de Vlaamse Overheid jouw traject:

 • Kleine onderneming: 30% subsidie

 • Middelgrote onderneming:20% subsidie

🎯 Directe return on investment: 

Ons traject biedt onmiddellijke waarde en een investering die zichzelf terugverdient. Je zult merkbare resultaten zien en de groei van je bedrijf stimuleren.

💼 Wie komt in aanmerking? 

Ondernemers die op zoek zijn naar verbetering en groei. Of je nu worstelt met bedrijfsprocessen, marketingstrategie, leiderschap of innovatie, dit traject biedt de nodige begeleiding.

.

INSCHRIJVEN

Klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen? 

 

Schrijf je vandaag nog in voor ons "Boost Your Business" traject en geef jezelf en je bedrijf de boost die het verdient!

 

Inschrijven doe je via deze link.

Serieus gesprek

MAAK EEN AFSPRAAK

Afspraak

Bedankt voor je bericht!

bottom of page