top of page

2021 ... Wat een jaar!

Nu het nieuwe jaar voor de deur staat, kijk ik graag terug naar wat het afgelopen jaar me gebracht heeft ... want vandaag bestaat DELAVIE ook exact 1 jaar 🍀 2021 was een pittig maar vooral boeiend jaar, waarbij vooral groei en flexibiliteit centraal stonden. ⭐️ We moesten ons vaak aanpassen aan de coronamaatregelen, maar kijk eens, het is gelukt!

⭐️ Ik kreeg heel wat cliënten, uit regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant ... en zelfs uit West-Vlaanderen.

⭐️ Heel wat klanten vonden de weg naar DELAVIE zelf, maar ook doorverwijzers beginnen de praktijk goed te kennen.

⭐️ Ik behaalde nieuwe diploma's: Acceptance en commitment therapie, emotie-eten, projectmanagement en een tweede diploma burn-out coach.

⭐️ Ik heb verschillende trainingen mogen ontwikkelen en geven.

⭐️ Ook heel wat bedrijven kennen ons ondertussen.

⭐️ Ik heb heel hard gewerkt, soms zelfs een beetje té hard, daar heb ik balans in gezocht.

⭐️ Mijn DELAVIE blog zag het levenslicht.

⭐️ Ik kwam verschillende keren op TV en kreeg enkele artikels in een magazine en de krant.

⭐️ DELAVIE werd niet langer ik ... maar wij! We groeiden naar een team van zes toppers en ook in januari staan er al heel wat starters te popelen om erin te vliegen.

⭐️ Ik leerde heel wat nieuwe mensen kennen.

⭐️ Ik mocht heel wat samenwerkingsovereenkomsten afsluiten met partners en klanten.

⭐️ We behaalden kwaliteitscertificaten en mandaten, een mooie bevestiging van onze inspanningen voor onze klanten.

⭐️ Ik ben fier op wat we bereikt hebben op die korte termijn, wauw 🍀 Sinds ik de stap gezet heb naar een eigen praktijk, heb ik het gevoel dat ik elke dag vol passie en energie mag werken aan iets dat ik graag doe 🙌 Een dikke dankjewel aan mijn cliënten en klanten, mijn team en iedereen die het voor mij mogelijk gemaakt heeft om van 2021 een topjaar te maken! En ... een extra bedankje aan mijn echtgenoot die, omdat ik mijn droom wil waarmaken, het steeds mogelijk gemaakt heeft om dat te kunnen laten slagen, want dat vroeg toch vaak om heel wat flexibiliteit 😘❤

Comments


bottom of page