top of page

Het DELAVIE team op 'Love Tomorrow Conference' : Een betoverende samensmelting van kennis en muziek

Afgelopen donderdag was een ervaring die ons leven zal veranderen. Samen met drie collega's hebben we deelgenomen aan de 'Love Tomorrow Conference' op het legendarische festivalterrein van Tomorrowland in Boom. Het was niet alleen een kans om te genieten van de wereldberoemde muziek, maar ook een unieke gelegenheid om ons te verdiepen in boeiende lezingen van vooraanstaande sprekers.


Dit evenement was niet zomaar een conferentie; het was een samensmelting van kennis, muziek en positieve energie. In deze blogpost neem ik je mee op onze onvergetelijke reis door deze inspirerende conferentie.De (In)Sanity van het Brein

We hadden het voorrecht om te luisteren naar professor Steven Laureys en zijn lezing over de (In)Sanity van het brein.


Als leider van het Coma Science Group heeft Dr. Laureys zich ingezet voor het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van bewustzijn en het verbeteren van de zorg voor patiënten in een verminderde bewustzijnstoestand.


Zijn werk heeft een grote impact gehad op de medische gemeenschap en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van innovatieve benaderingen voor de behandeling en revalidatie van patiënten met hersenletsel.


Dr. Laureys wordt wereldwijd erkend als een vooraanstaande expert op het gebied van neurologie en bewustzijn en zijn bijdragen hebben het potentieel om levens te veranderen.


Hij deelde zijn onderzoek en inzichten over verschillende bewustzijnstoestanden en hoe onze hersenen soms onverklaarbare paden kunnen bewandelen. Zijn lezing bracht ons in een wereld van verwondering en nieuwsgierigheid.


Tijdens de sessie werden we geïnspireerd

om dieper na te denken over de complexiteit van het menselijk brein en hoe ons begrip van bewustzijn voortdurend evolueert. Het was een eye-opener voor ons team, en we besloten om na de conferentie verder onderzoek te doen naar dit intrigerende onderwerp.


Chronic Health: Samen Streven naar Welzijn


Nadien stond een lezing op het programma van Dokter Marc Noppen van UZ Brussel en Zach Bush, een pionier op het gebied van duurzame landbouw en gezondheid.


Ze brachten een boeiende discussie over chronische gezondheidsproblemen en hoe onze omgeving en levensstijl een cruciale rol spelen in onze algehele welzijn.

Dr. Noppen benadrukte het belang van preventieve zorg en hoe we als samenleving kunnen werken aan het verminderen van het aantal chronische ziektes. Aan de andere kant deelde Zach Bush zijn inzichten over de impact van verontreinigende stoffen op ons lichaam en de planeet. Zijn gepassioneerde pleidooi voor duurzaamheid raakte een gevoelige snaar bij ons team en motiveerde ons om bewuster te worden van onze ecologische voetafdruk.


Inspirerende Avondshow en Feestelijke Afsluiting

De avondshow was een buitengewone ervaring met boeiende sprekers die ons inspireerden met hun persoonlijke verhalen van doorzettingsvermogen en succes en dat alles in een prachtige locatie met mindblowing visuals. Het was hartverwarmend om te zien hoe mensen hun passie nastreven en anderen daarmee beïnvloeden om hetzelfde te doen.


Na de avondshow werd het terrein omgetoverd tot een dansvloer. Met DJ Joris Voorn en Ida Engberg aan de draaitafels was het een feestje om nooit te vergeten. We dansten, lachten en creëerden herinneringen die een leven lang meegaan. De positieve sfeer, de verbindende muziek en de energieke mensen om ons heen zorgden ervoor dat we ons helemaal in de wolkensfeer bevonden.


Samen met het Team

Het delen van deze ervaring met mijn collega's maakte het nog specialer. De vriendschap en de sterke band die we hebben, werden alleen maar versterkt tijdens deze reis. We hebben gelachen, geleerd en samen herinneringen gemaakt, en het heeft ons als team dichter bij elkaar gebracht. De 'Love Tomorrow Conference' bood ons niet alleen kennis en inspiratie, maar het was ook een gelegenheid om te groeien als individuen en als groep.


Een Foto Zegt Meer dan Duizend Woorden

Om een glimp van onze ervaring met jou te delen, heb ik hieronder een paar foto's toegevoegd. Ze vangen de magie van de conferentie, het adembenemende uitzicht en de gedeelde vreugde die we met ons team hebben ervaren.De 'Love Tomorrow Conference' op het Tomorrowland festivalterrein in Boom was een unieke reis die ons team voor altijd zal bijblijven. We hebben ons ondergedompeld in fascinerende lezingen, zijn geïnspireerd geraakt door visionaire sprekers en hebben onvergetelijke momenten beleefd tijdens het avondfeest. Deze ervaring heeft ons als individuen en als team verrijkt, en we zijn vastbesloten om de kennis en inspiratie die we hebben opgedaan, toe te passen in ons dagelijks leven.


Deze conferentie heeft ons eraan herinnerd dat we allemaal de kracht hebben om verandering teweeg te brengen in onszelf en in de wereld om ons heen. Het heeft ons ook doen beseffen dat muziek, kennis en verbondenheid hand in hand kunnen gaan om een buitengewone ervaring te creëren.


We zijn dankbaar voor deze reis en kijken nu al uit naar de volgende keer dat we ons onderdompelen in de liefde, muziek en wijsheid van Tomorrowland's 'Love Tomorrow Conference'.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page