top of page

Ontmoet Nele

Hallo! Ik ben Nele, gecertificeerd loopbaancoach bij Delavie in de regio Hamont-Achel in bijberoep en in hoofdberoep ben ik aan de slag als HR-Coördinator.

In Leuven heb ik de Bachelor Personeelswerk succesvol afgerond, nadien heb ik mijn Master Management Human Resources aan de Open Universiteit behaald. Ik wilde een diepgaandere impact hebben op het leven van mensen, hen helpen bij het ontdekken van hun ware potentieel en hen begeleiden op hun professionele reis. Dus besloot ik de opleiding tot gecertificeerd loopbaancoach nog bij te volgen.


Na het behalen van mijn certificering voelde ik me volledig klaar om mijn eigen loopbaancoachingpraktijk te starten. Het moment waarop ik mijn eerste cliënt kon helpen bij het ontdekken van haar carrièredoelen en haar kon begeleiden op haar pad was één van de beste momenten in mijn loopbaan. Het bevestigde dat ik de juiste keuze had gemaakt!


Wij legden een paar vragen voor aan Nele:


Welk advies zou je iemand geven die aan het begin staat van zijn/haar loopbaanontwikkelingsreis?


Soms verloopt een loopbaanontwikkeling niet volgens plan, en dat is prima. Het is belangrijk om flexibel te zijn en open te staan voor veranderingen. Wees bereid om nieuwe kansen te verkennen en te leren van uitdagingen en tegenslagen. Soms leiden zij tot onverwachte, maar waardevolle wendingen in je carrière.


Zijn er specifieke verhalen van cliënten die je hebt begeleid die je bijzonder trots of geïnspireerd hebben?


Ik heb een coachee gehad die van haar passie haar job heeft kunnen maken. Door het traject bij mij te volgen heeft ze de sprong durven wagen. Nu is ze aan de slag als cruisespecialist. Deze job geeft mij zelfs kriebels! :)


Welke soorten successen en doorbraken hoop je te bereiken voor de mensen die je begeleidt?


Mijn ultieme doel als loopbaancoach is om cliënten te empoweren en hen in staat te stellen hun loopbaanambities te verwezenlijken, en om een positieve invloed te hebben op hun professionele en persoonlijke leven. Dit wil ik graag bereiken door middel van begeleiding, ondersteuning en het aanreiken van de nodige tools.


Elke loopbaan is als een puzzel - mijn passie is om te helpen bij het vinden van de ontbrekende stukjes en samen een prachtig beeld te creëren.

Onthoud dat het nooit te laat is om aan je loopbaan te werken. Of je nu aan het begin van je carrière staat en nog je weg moet vinden, of je al jaren in het veld bent en op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, er is altijd ruimte voor groei. Neem je loopbaan serieus, stel doelen, wees niet bang om hulp te vragen en blijf leren.


Neem contact op als je klaar bent om de eerste stap te zetten. Jouw toekomst wacht op jou, en ik ben er om je te helpen het te bereiken.


Comments


bottom of page