top of page

Wat heb jij nodig om gelukkig te zijn met je werksituatie?

Bijgewerkt op: 4 jan. 2023

Met mijn ๐ก๐š๐ฅ๐Ÿ๐ญ๐ข๐ฃ๐๐ฌ๐ž ๐ฃ๐จ๐› ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ฉ๐จ๐ž๐ญ๐ฌ๐ฏ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ trek ik het niet meer met deze prijzen, ik heb ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐ฎ๐ซ๐ž๐ง nodig maar dat lukt me zo moeilijk met de ๐Ÿ’ ๐ค๐ฅ๐ž๐ข๐ง๐ž ๐ค๐ข๐ง๐๐ž๐ซ๐ž๐ง. Wat kan ik doen?


OF


Ik ben ๐๐จ๐จ๐๐จ๐ง๐ ๐ž๐ฅ๐ฎ๐ค๐ค๐ข๐  op het werk, de ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐๐ซ๐ฎ๐ค is veel te hoog en de ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ฌ๐Ÿ๐ž๐ž๐ซ ronduit slecht maar ik durf er niet weggaan want ik heb er een ๐ ๐จ๐ž๐ ๐ฅ๐จ๐จ๐ง ... en dat hebben we nodig nu.


Tijdens de week van het #werkgeluk hebben we hier bij Delavie met heel wat cliรซnten gewerkt rond wat zij ๐ง๐จ๐๐ข๐  hebben ๐จ๐ฆ ๐ฐ๐ž๐ž๐ซ ๐ ๐ž๐ฅ๐ฎ๐ค๐ค๐ข๐  ๐ญ๐ž ๐ฐ๐จ๐ซ๐๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐ก๐ฎ๐ง ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ฌ๐ข๐ญ๐ฎ๐š๐ญ๐ข๐ž.


En zoals je ziet heeft dat regelmatig ook wel eens met ๐ข๐ง๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง te maken in deze tijden ... maar ook met ๐ฏ๐ž๐ฅ๐ž ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ž ๐Ÿ๐š๐œ๐ญ๐จ๐ซ๐ž๐ง.


Maak de oefening eens:

  • Wat maakt dat jij gelukkig bent in je job?

  • Wat maakt dat jij niet gelukkig bent met je werksituatie?


Onze ๐ฅ๐จ๐จ๐ฉ๐›๐š๐š๐ง๐œ๐จ๐š๐œ๐ก๐ž๐ฌ zijn er voor jou als je in een ๐ฆ๐จ๐ž๐ข๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐ฌ๐ข๐ญ๐ฎ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐ณ๐ข๐ญ ๐จ๐ฉ ๐ก๐ž๐ญ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค.


Vraag je loopbaancheques aan, dan heb je recht op 7 uur advies en begeleiding. Meer informatie: delavie.be/loopbaancoaching.
bottom of page