top of page

Zes redenen waarom jij kiest voor loopbaanbegeleiding bij DELAVIE

Bijgewerkt op: 21 mrt. 2023

Heb je het gevoel dat je vastzit in je huidige baan of loopbaan? Of ben je juist op zoek naar nieuwe uitdagingen en wil je weten wat je volgende stap kan zijn?


Dan kan loopbaanbegeleiding bij DELAVIE de oplossing zijn waar je naar op zoek bent.


Onze loopbaanbegeleiders hebben ervaring in het begeleiden van individuen bij het ontdekken van hun talenten, het vinden van hun passie en het nemen van de juiste stappen om hun loopbaan te ontwikkelen.


In dit artikel ontdek je waarom klanten kiezen voor loopbaanbegeleiding bij DELAVIE en hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw loopbaandoelen:


1. Persoonlijke aanpak:


Bij DELAVIE geloven we dat elke persoon uniek is en daarom hanteren we een erg persoonlijke aanpak in onze loopbaanbegeleiding. Onze loopbaancoaches luisteren naar jouw verhaal en stellen een traject op maat op.


2. Brede expertise:


Onze loopbaancoaches hebben een brede expertise opgebouwd op het gebied van loopbaanbegeleiding, coaching en HR-consultancy. Hierdoor kunnen we jou een gevarieerd aanbod aan diensten en oplossingen bieden.


3. Kwaliteit:


DELAVIE is erkend door de VDAB en voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen die worden gesteld aan loopbaancentra. Dit betekent dat je bij ons kunt rekenen op hoogwaardige en professionele begeleiding.


4. Toegankelijkheid:


DELAVIE streeft ernaar om loopbaanbegeleiding toegankelijk te maken voor iedereen. Zo bieden we onze diensten aan tegen een betaalbare prijs, kan je loopbaanbegeleiding starten met loopbaancheques, komen vele van onze opleidingen in aanmerking voor de KMO portefeuille, kan je bij ons ook de werkbaarheidscheque inzetten en zijn we actief op verschillende locaties in Vlaanderen.


5. (Digitale) mogelijkheden en tools:


Bij DELAVIE maken we gebruik van meer dan 50 (digitale) tools om onze cliënten te ondersteunen. Zo bieden we elke cliënt gerichte tools aan, die de beste match zijn om inzicht te verwerven voor hun situatie en bieden we bijvoorbeeld ook online loopbaanbegeleiding aan.


6. Duurzaamheid:


DELAVIE gelooft dat een duurzame loopbaan jou het meest gelukkig maakt en streeft ernaar om jou te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden en strategieën die je in staat stellen om succesvol te zijn op lange termijn.


Kortom, loopbaanbegeleiding bij DELAVIE biedt je een persoonlijke aanpak, brede expertise, kwaliteit, toegankelijkheid, digitale mogelijkheden en aandacht voor duurzaamheid.


Dit alles maakt dat jij met een gerust hart kan kiezen voor loopbaanbegeleiding bij DELAVIE. Ben jij er klaar voor om je loopbaan naar een hoger niveau te tillen?


Bezoek onze website www.delavie.be voor meer informatie of kies een coach en maak vandaag nog een afspraak!

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page