top of page

Kristof Vanbekbergen

Mariakerke - Gent

Hoi, Welkom op mijn pagina bij DELAVIE!

Ik ben Kristof en je vindt mijn praktijk terug in Mariakerke-Gent.


Sociaal, goedlachs en open minded zijn een aantal kenmerken van hoe anderen me beschrijven. Al sinds de middelbare school kwamen vrienden hun verhaal doen. Ik luisterde zonder oordeel en gaf ruimte aan ieders verhaal. Afgestudeerd als metaalarbeider ging ik hierin aan de slag. Ondertussen werk ik al meer dan 20 jaar als 3-ploegenarbeider.


Toch heb ik altijd het gevoel gehad dat dit toch niet  mijn verhaal was.  Ik ging op zoek naar mijn eigen ‘ik’, wat wilde ik, welke weg zou ik inslaan? En zo kwam coaching op mijn pad. Ik begon me hierin te verdiepen. Ik investeerde in tal van opleidingen en blijf dit tot op vandaag nog steeds doen.


Ik kreeg meer voldoening uit het leven en leef steeds meer vanuit wie ik ben. Ik paste de aangeleerde coaching tools meer dan eens op mezelf toe, wat soms heel confronterend was. Ik trok mijn rugzak open maar het zorgde er wel voor dat ik ben, wie ik vandaag wil zijn.


In mijn zoektocht naar mezelf vond ik heel weinig over het mentaal welzijn voor mannen. Ik maakte er mijn niche van. Mannen weten waarom, toch?

Of denken we het te weten. Durven we als man kwetsbaar zijn in een wereld die ons doet geloven dat we dit niet mogen zijn?


Op professioneel vlak, mede door mijn persoonlijke zoektocht, is loopbaanbegeleider een logische stap naar wat ik jou kan aanbieden. We spenderen meer tijd in onze job dan waar dan ook. We kunnen er dan maar beter iets leuks en moois van maken.


Behaalde diploma's en certificaten:

  • Lifecoach

  • Sportvoedingsadviseur

  • Integrale coach

  • Gecertificeerd loopbaancoach


Enkele wist-je-datjes:

  • Koffie-addict. 

  • Loper (als ik niet gekwetst ben).

  • Humor is nooit veraf. 

  • Reiziger met vleugje islomanie.

  • Cultuursnuiver met muziek op de voorpagina.

  • Ik ben een geboren en getogen Gentenaar, je hoort dat aan mijn gezellig accent. (lees: ik kan het niet wegsteken)


Mijn motto:

Wie je ook bent, Waar je ook mee zit: ge moogt er zijn!


Samen aan de slag?

Mijn gezellige en huiselijke praktijk vind je in Gent, waar iedereen welkom is!

De koffie/thee staat warm.


Zit je liever thuis in jouw eigen stekje? Geen probleem, we hebben een online wereld hiervoor.


Wil je graag afstemmen of je bij mij een traject loopbaanbegeleiding wil en/of kan starten of heb je nog vragen? Plan dan gerust een kennismakend gesprek!

Kristof Vanbekbergen
bottom of page