top of page

Petra Laureys

Eksaarde (Lokeren)

Hoi, Welkom op mijn pagina bij DELAVIE!

Ik ben Petra en je vindt mijn praktijk terug in Eksaarde (Lokeren).


Met jarenlange ervaring als Internal Coach in een toonaangevend farmaceutisch bedrijf, heb ik mijzelf kunnen verdiepen in het stimuleren van groei bij leidinggevenden en hun teams. Mijn werk draait om het begeleiden van individuen en teams naar succes.


Door mijn passie voor teamontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en coaching van leidinggevenden heb ik mijzelf voortdurend ontwikkeld op deze terreinen. Mijn drijfveren zijn motivatie, betrokkenheid en waardering, waarbij het welzijn van individuen altijd centraal staat.

Na tien jaar voelde ik de behoefte om een grotere impact te hebben op het mentale welzijn en besloot ik mijn eigen coaching-praktijk te starten (in bijberoep), om zo mijn passie voor coaching en het effect ervan op individuen verder te benutten en te versterken.


Mijn loopbaanbegeleidingssessies zijn gericht op een diepgaande verkenning van jouw professionele doelen, vaardigheden en ambities. Elk gesprek is vertrouwelijk en afgestemd op jouw specifieke behoeften. Ik sta klaar om je te begeleiden bij het verkennen van je carrière-mogelijkheden, het stellen van doelen en het vinden van voldoening in je werk.

Ik geloof sterk in zelfreflectie en continue groei, en mijn doel is om jou de tools te bieden om zelfverzekerd en doelgericht vooruitgang te boeken in je loopbaantraject. Of je nu aan het begin van je carrière staat, een overstap overweegt of behoefte hebt aan loopbaanadvies, ik ben er om je te begeleiden op deze reis naar professioneel succes en voldoening.


Mijn leven wordt gekenmerkt door een voortdurende zoektocht naar zelfbewustzijn, het verdiepen van mijn kernwaarden en het streven naar een leven en werk in lijn met deze waarden.

Deze zoektocht naar groei en bewustwording wil ik ook mogelijk maken voor anderen.


Diploma’s en certificaten

● Licentiaat Handelswetenschappen


Enkele wist-je-datjes:

• Ik speel dwarsfluit in de plaatselijke harmonie

• Ik ben gehuwd en samen hebben we 2 zonen

• Mijn kernwaarden, waaronder vrijheid, zelfvertrouwen, duidelijkheid en eerlijkheid, weerspiegelen mijn toewijding aan een gezond en vervuld leven.

• Ik hecht waarde aan zelfliefde, positiviteit en dankbaarheid en ben ervan overtuigd dat

plezier en verbinding essentieel zijn voor persoonlijk welzijn.

Mijn motto:

“Op het einde komt alles goed. Als het niet goed is, is het niet het einde”

          

Samen aan de slag?

Wil je graag afstemmen of je bij mij een traject loopbaanbegeleiding wil en/of kan starten of heb je nog vragen? Plan dan gerust een kennismakend gesprek!

Petra Laureys
bottom of page