ONS TEAM

Onze collega's staan elke dag voor je klaar om jou inzicht te geven en te laten groeien in de aspecten binnen werk- en privéleven waar je mee worstelt. 

Debbie Dupont

Debbie Dupont

Zaakvoerder | Stress en burn-out coach | Loopbaancoach | Slaapcoach | Trainer

REGIO: ZONHOVEN

​In januari 2021 heb ik DELAVIE opgericht. Met een diploma Bachelor Toegepaste Psychologie in de achterzak, heb ik mij de laatste jaren diepgaander gespecialiseerd in training en coaching: bv. stress en burn-out coaching, loopbaanbegeleiding, slaapcoaching, leidinggeven, communicatie en outplacement...

Steven Poelmans

Steven Poelmans

Loopbaancoach | Trainer

REGIO: WELLEN EN LUMMEN

Ik ben Steven en ik ben bij DELAVIE aan de slag als loopbaancoach en trainer in de regio Wellen en Lummen. Als empathisch persoon en creatieve denker help ik je om inzicht te krijgen en de rode draad te vinden in de vragen die je hebt, we zoeken naar waar je veel energie van krijgt en naar wat helemaal past bij wie je bent.

Met meer inzicht in je diepere kern (je natuurlijke talenten, je persoonlijkheid , je handleiding) en met een helder plan, gaan we samen op weg om je levensloopbaan te ontdekken.

Ook kan je bij mij terecht wanneer je jezelf herkent als multi-passionate - iemand die veelzijdig is en veel interesses heeft. Zie je hoogbegaafdheid of hoogsensitiviteit als uitdaging? Dan help ik je graag om deze uitdaging om te zetten in opportuniteiten.

Giovanna (Domi) Chirillo

Giovanna (Domi) Chirillo

Loopbaancoach | Trainer

REGIO: HERSELT EN HERENTALS EN BERINGEN

Ik ben Giovanna, maar eigenlijk noemt iedereen me Domi. Als loopbaanbegeleider wil ik je begeleiden bij het finetunen van je loopbaan. We zoeken door middel van gesprekken, tests of opdrachten naar antwoorden op jouw loopbaanvragen: bv. welke job (beter) bij je past, een betere balans werk en privé enz. Omdat ik een erkend kerntalentenanalist ben kan je er bij mij ook voor kiezen om te werken met een kerntalentenanalyse.

Vincent Booten

Vincent Booten

Loopbaancoach

REGIO: HASSELT

Ik ben Vincent en ik ben bij DELAVIE aan de slag als loopbaancoach in de regio Hasselt. Je vindt mijn praktijk terug in het kantoorgebouw van Regus, vlak aan het zwembad Kapermolen. Als loopbaanbegeleider zal ik je ondersteunen bij al je loopbaanvragen. In de eerste plaats doe ik dat door écht naar jou te luisteren om inzicht te krijgen in je huidige situatie. Door middel van een aantal opdrachten of oefeningen probeer ik je bewust te laten worden van wat belangrijk is voor jou en wat je nodig hebt om terug met volle goesting te gaan werken.