Nele Damiaens

Loopbaancoach
Ondernemerscoach


ZONHOVEN

REGIO: ZONHOVEN

Hoi,

Welkom op mijn pagina bij DELAVIE!
Fijn dat je graag wat meer wil weten over wie ik ben!

Ik ben Nele en ik specialiseer me als loopbaancoach in het begeleiden van cliënten die zelfstandige zijn of willen worden. Gepassioneerde mensen hun weg te helpen vinden in of naar het ondernemen geeft me enorm veel voldoening!

Naast mijn specialisatie voor (startende) ondernemers, coach ik je ook graag bij het solliciteren. We werken dan samen rond je cv, motivatiebrief of bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken. Er hard voor werken om je sollicitatie telkens opnieuw picco bello aan elk bedrijf te bezorgen, om dan steeds een afwijzing te moeten krijgen kan een grote bron van frustratie zijn. Ik help je om de competentie solliciteren goed onder de knie te krijgen, zodat je binnenkort wel het bovenste cv op de stapel van sollicitaties kan worden bij het bedrijf waar je graag aan de slag zou willen!

Naast mijn rol als loopbaancoach bij DELAVIE ben ik ook actief als ondernemerscoach in mijn eigen zaak, waarbij ik ondernemers de nodige steun geef om de juiste stappen te nemen in hun onderneming. Ik ben als het ware jouw steunpilaar in de groei van jouw onderneming. Ik fungeer vanuit die rol als coach die mee op pad gaat om jouw ondernemingsideeën te structureren en middels een goed plan van aanpak te doen werken.

Loopbaancoaching en ondernemerscoaching staan los van elkaar. Is het voor jou niet helemaal duidelijk of je vragen begeleid kunnen worden vanuit loopbaancoaching of vanuit ondernemerscoaching, vraag het me dan gerust!

Je kan bij mij terecht in Zonhoven en daarnaast kom ik ook graag bij jou aan huis of in jouw bedrijf of kunnen we online afspraken plannen.

Enkele wist-je-datjes-over-mezelf:
- Ik heb een breed interesseveld.
- Ik hou ervan om mensen te motiveren en het beste uit mensen te halen.

Behaalde diploma's:
- Bachelor Fiscaliteit
- Master Toegepaste Economische Wetenschappen
- Beleidsmanagement

Mijn motto:
- Durf, Droom, Doe!

Wat wil ik je nog meegeven?
Bij mijn geboorte ben ik in een vat energie gevallen en dat breng ik graag over in de vorm van enthousiasme en empathie!

Waar kan je me terugvinden?
- Zonhoven: Ik ben op dit moment volop bezig met de bouw van mijn nieuwe praktijk in Zonhoven. In afwachting hiervan, mag ik gebruik maken van een lokaal van de Gemeente Zonhoven: Rozenkransweg 4, 3520 Zonhoven.
- Bij jou thuis of online

Samen met Nele aan de slag?
Wil je graag eens afstemmen of je bij mij een traject loopbaanbegeleiding wil en/of kan starten of heb je nog wat vragen?

Plan dan gerust een kennismakend gesprek!

0456 32 36 43

Nele Damiaens

MAAK EEN AFSPRAAK

arrow&v
Afspraak
Ik heb recht op loopbaancheques:

Bedankt voor je bericht!