top of page

Steven Poelmans

Loopbaancoach
Ondernemerscoach

WELLEN
LUMMEN

Hoi,

Welkom op mijn pagina bij DELAVIE!
Fijn dat je graag wat meer wil weten over wie ik ben!

Ik ben Steven en ik ben bij DELAVIE aan de slag als loopbaancoach en trainer in de regio Wellen en Lummen. Als empathisch persoon en creatieve denker help ik je om inzicht te krijgen en de rode draad te vinden in de vragen die je hebt, we zoeken naar waar je veel energie van krijgt en naar wat helemaal past bij wie je bent.

Met meer inzicht in je diepere kern (je natuurlijke talenten, je persoonlijkheid , je handleiding) en met een helder plan, gaan we samen op weg om je levensloopbaan te ontdekken.

Ook kan je bij mij terecht wanneer je jezelf herkent als multi-passionate - iemand die veelzijdig is en veel interesses heeft. Zie je hoogbegaafdheid of hoogsensitiviteit als uitdaging? Dan help ik je graag om deze uitdaging om te zetten in opportuniteiten.

Naast loopbaancoaching specialiseer ik me in mijn eigen praktijk ook in het coachen van ondernemers en bouw ik aan een internationaal community en business management platform voor coaches. Als mentor help ik ondernemers om van hun natuurlijke talenten en persoonlijkheid een personal brand te creëren, gekoppeld aan strategie, innovatie en digitalisering. Als (freelance) digital solution expert, heb ik ook veel ondernemers en bedrijven geholpen met het bouwen en laten groeien van digitale applicaties en schaalbare diensten. Daardoor kon ik mijn creativiteit en probleemoplossende vaardigheden sterk ontwikkelen.

Van 2015 - 2018 was ik bezig met een health care startup en had ik een missie om kinderen met beperkingen (en later ook hoogbegaafdheid) te ondersteunen door hen en hun hulpverleners, ouders en leerkrachten te empoweren, door meer inzicht te geven in hun handleiding en hun natuurlijke talenten. Daardoor ben ik me gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en verschillende methodes die coaches, psychologen en therapeuten gebruiken.

In 2018 heb ik zelf ervaren wat het is om een bore-out te krijgen. Via coaching, ontdekte ik dat ik hoogbegaafd / hoogsensitief ben en kreeg ik inzicht in mijn kerntalenten. Sindsdien besliste ik om mijn leven en mijn loopbaan zelf vorm te geven. Door gewoon mezelf te zijn en te kiezen voor mijn natuurlijke talenten en datgene wat me passie geeft.

Behaalde certificaten en diploma's:
- Loopbaancoaching voor creatieve generalisten.
- UHasselt SEE: Marketing & Finance
- Leanstack Continuous - Innovation coach
- Gecertificeerd loopbaancoach bij Delavie

Lopende opleidingen:
- Brand manager

Enkele wist-je-datjes-over-mezelf:
- Ik woon in Herk-de-stad, samen met mijn partner en twee dochters
- Wanneer ik niet aan het werken ben, dan vind je me vaak in het bos al wandelend
- Ik hou van creatieve dingen doen, zoals schrijven, muziek en tekenen met mijn dochters
- Ik ben een zinzoeker, ontrafelaar, ideeënfontein en kennisspons (en nog meer om te ontdekken)
- Ik heb twee katten (eentje al ondeugender dan de andere)

Mijn motto:
Je bent veel gelukkiger wanneer je gewoon jezelf kan zijn en je natuurlijke flow volgt.

Wat ik nog belangrijk vind dat je weet:
Het leven gaat niet altijd zoals je wil. Je kunt echter zelf beslissen hoe je ermee omgaat. Moeilijke keuzes maken je leven makkelijker.

Waar kan je me terugvinden?
- Wellen: Ulbeekstraat 21, 3830 Wellen
- Lummen: Thiewinkelstraat 47, 3560 Lummen

Samen met Steven aan de slag?
Wil je graag eens afstemmen of je bij mij een traject loopbaanbegeleiding wil en/of kan starten of heb je nog wat vragen?

Plan dan gerust een kennismakend gesprek!

Steven Poelmans

MAAK EEN AFSPRAAK

Afspraak
Ik heb recht op loopbaancheques:

Bedankt voor je bericht!

bottom of page