Vincent Booten

Loopbaancoach
Trainer


HASSELT

REGIO: HASSELT

Hoi,

Welkom op mijn pagina bij DELAVIE!
Fijn dat je graag wat meer wil weten over wie ik ben!

Ik ben Vincent en ik ben bij DELAVIE aan de slag als loopbaancoach in de regio Hasselt. Je vindt mijn praktijk terug in het kantoorgebouw van Regus, vlak aan het zwembad Kapermolen.

Als loopbaanbegeleider zal ik je ondersteunen bij al je loopbaanvragen. In de eerste plaats doe ik dat door écht naar jou te luisteren om inzicht te krijgen in je huidige situatie. Door middel van een aantal opdrachten of oefeningen probeer ik je bewust te laten worden van wat belangrijk is voor jou en wat je nodig hebt om terug met volle goesting te gaan werken.

Naast mijn functie als loopbaancoach ben ik ook actief in de HR sector, als officemanager van een uitzendfirma. Dat houdt in dat ik een team van consulenten aanstuur, elke dag de juiste match maak met werkzoekenden en vacatures, contacten leg met of een bezoek breng aan bedrijven in de regio Limburg, heel goed weet wat bedrijven belangrijk vinden of juist zoeken, heel veel ervaring heb met solliciteren en cv's, en een heel goede kennis heb van de arbeidsmarkt en sociale wetgeving.

Over mezelf:

Omdat ik er zelf ook al wel eens aan getwijfeld heb wat de toekomst me zou kunnen bieden en ik door de juiste begeleiding van anderen op een pad ben gekomen dat perfect bij me past, ben ik heel gemotiveerd om die rol nu ook voor anderen op te nemen.

Om me diepgaander te specialiseren in de functie van loopbaancoach heb ik een vijfdaagse opleiding tot gecertificeerd loopbaancoach gevolgd bij DELAVIE en neem ik maandelijks deel aan intervisies en/of opleidingen.

Vrienden, kennissen en collega's omschrijven me als: een harde werker, immer positief, iemand die graag voor iedereen klaar staat en zich goed kan inleven in de situatie van anderen ... en een beetje een grapjas :).

Enkele wist-je-datjes:
- Ik woon in Hasselt, waar ik ook mijn praktijk heb.
- Ik ben een fervent hobbykok, koken doe ik enorm graag.
- Ik interesseer me heel erg in alles wat te maken heeft met gezondheid.
- Ik heb een positieve ingesteldheid en maak er een punt van om mijn positiviteit te verspreiden als dat kan.

Mijn motto:
Each new day is a new opportunity to improve yourself!

Waar kan je me terugvinden?
- Hasselt: Koning Boudewijnlaan 20A, 3500 Hasselt

Samen met Vincent aan de slag?
Wil je graag eens afstemmen of je bij mij een traject loopbaanbegeleiding wil en/of kan starten of heb je nog vragen?

Plan dan gerust een kennismakend gesprek!

0456 32 36 43

Vincent Booten

MAAK EEN AFSPRAAK

arrow&v
Afspraak
Ik heb recht op loopbaancheques:

Bedankt voor je bericht!