top of page

Hilde Bongers

Hamont-Achel

Hoi,


Welkom op mijn pagina bij DELAVIE!

Ik ben Hilde en je vindt mijn praktijk terug in Hamont-Achel.


Ik ben bij DELAVIE aan de slag als loopbaancoach, daarnaast ben ik ook nog actief als wandel- en natuurcoach, stress en burn-out coach en hartcoherentiecoach.


Wanneer je alles altijd tot in de kleinste details goed wil doen én iedereen tevreden wil stellen, ga je door het vele moeten dat je jezelf oplegt, steeds meer over je grenzen heen. Je vergeet daarbij naar je eigen behoeften te luisteren. Hierdoor wordt het moeilijk om een gezonde balans te vinden tussen alle verwachtingen waaraan je denkt te moeten voldoen en de tijd die je voor jezelf nodig hebt, o.a om tot rust te komen en terug op te laden.


De kans is groot dat je je uitgeput of sterk overprikkeld gaat voelen en dat je misschien wel geconfronteerd wordt met allerlei stress gerelateerde klachten.


Daarom leer ik je graag door een andere bril kijken, met meer mildheid naar jezelf toe. Je krijgt handvaten aangereikt die je leren wat je talenten zijn en hoe je deze goed kan inzetten. Daarnaast nemen we je waarden onder de loep, zodat je ook op basis daarvan leert waar je goed tot je recht komt en waar niet.


Ik neem je graag mee op een boeiende reis naar meer zelfkennis en meer rust. Afhankelijk van wat jij wenst, kan dat al wandelend in de natuur of thuis in mijn praktijkruimte.


Als puber was ik al sterk geboeid in 'de mens'. In mijn volwassen leven kwam ik nochtans in administratieve jobs terecht, die ik wel graag uitoefende, maar waar voor mij toch altijd iets ontbrak. Terwijl ik ouder werd, voelde ik de behoefte om op een zinvolle manier van betekenis te kunnen zijn voor mijn medemens alsmaar toenemen. Omdat mijn lichaam mij uiteindelijk ook duidelijk maakte dat het teveel energie kostte om in mijn toenmalige job te blijven, besloot ik om het roer helemaal om te gooien en eindelijk gevolg te geven aan de lokroep van mijn hart!


Vandaar dat ik jou nu, enkele jaren en wat opleidingen later, als coach graag begeleid op jouw pad wanneer je (tijdelijk) door de bomen het bos niet meer ziet. Ik loop een stukje met je mee, luister zonder oordeel naar jouw verhaal en stimuleer je met behulp van bepaalde oefeningen of tools om tot verrijkende inzichten te komen. Hierdoor ben jij in staat je eigen, unieke pad te ontdekken en dat vol vertrouwen verder te bewandelen. Het schenkt mij veel voldoening jou te zien openbloeien tijdens dit proces en ik kijk er naar uit om jouw ogen weer te zien fonkelen!


Diploma's en certificaten:

  • Bachelor Gezinswetenschappen

  • Gecertificeerd Wandel- en natuurcoach

  • Gecertificeerd Stress en burn-out coach

  • Gecertificeerd Hartcoherentiecoach

  • Gecertificeerd Loopbaancoach


Enkele wist-je-datjes:

Ik houd van:

  • Wandelen en fotograferen in de natuur (mijn grootste passies)

  • Boeken verslinden

  • Een dagje relaxen in de sauna ... Zalig!!!

  • Leuke dingen ondernemen. Ik kan daar enthousiast en blij van worden, maar heb ook mijn rust nodig en tijd om te ontprikkelen


Mijn motto:

Er is niets in de natuur dat een heel jaar lang in bloei staat. Verwacht dat ook niet van jezelf!


Samen aan de slag?

Wil je graag afstemmen of je bij mij een traject loopbaanbegeleiding kan starten?

Plan dan gerust een kennismakend gesprek!

Hilde Bongers
bottom of page