top of page

Steven Poelmans

Lummen en Herk-De-Stad

Hoi, Welkom op mijn pagina bij DELAVIE!

Ik ben Steven en je vindt mijn praktijk terug in Lummen en Herk-de-Stad.


Als empathisch persoon en creatieve denker help ik je om inzicht te krijgen en de rode draad te vinden in de vragen die je hebt, we zoeken naar waar je veel energie van krijgt en naar wat helemaal past bij wie je bent. Met meer inzicht in je diepere kern (je natuurlijke talenten, je persoonlijkheid , je handleiding) en met een helder plan, gaan we samen op weg om je levensloopbaan te ontdekken.


Ook kan je bij mij terecht wanneer je jezelf herkent als multi-passionate - iemand die veelzijdig is en veel interesses heeft. Zie je hoogbegaafdheid of hoogsensitiviteit als uitdaging? Dan help ik je graag om deze uitdaging om te zetten in opportuniteiten. Naast loopbaancoaching specialiseer ik me ook in het coachen van ondernemers en bouw ik aan een internationaal community en business management platform voor coaches. 


Als mentor help ik ondernemers om van hun natuurlijke talenten en persoonlijkheid een personal brand te creëren, gekoppeld aan strategie, innovatie en digitalisering. Als (freelance) digital solution expert, heb ik ook veel ondernemers en bedrijven geholpen met het bouwen en laten groeien van digitale applicaties en schaalbare diensten. Daardoor kon ik mijn creativiteit en probleemoplossende vaardigheden sterk ontwikkelen. Van 2015 - 2018 was ik bezig met een health care startup en had ik een missie om kinderen met beperkingen (en later ook hoogbegaafdheid) te ondersteunen door hen en hun hulpverleners, ouders en leerkrachten te empoweren, door meer inzicht te geven in hun handleiding en hun natuurlijke talenten. Daardoor ben ik me gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en verschillende methodes die coaches, psychologen en therapeuten gebruiken. In 2018 heb ik zelf ervaren wat het is om een bore-out te krijgen. Via coaching, ontdekte ik dat ik hoogbegaafd / hoogsensitief ben en kreeg ik inzicht in mijn kerntalenten. Sindsdien besliste ik om mijn leven en mijn loopbaan zelf vorm te geven. Door gewoon mezelf te zijn en te kiezen voor mijn natuurlijke talenten en datgene wat me passie geeft. Behaalde certificaten en diploma's:

  • Loopbaancoaching voor creatieve generalisten.

  • UHasselt SEE: Marketing & Finance

  • Leanstack Continuous - Innovation coach

  • Gecertificeerd loopbaancoach bij Delavie


Enkele wist-je-datjes:

  • Ik woon in Herk-de-stad, samen met mijn partner en twee dochters

  • Wanneer ik niet aan het werken ben, dan vind je me vaak in het bos al wandelend

  • Ik hou van creatieve dingen doen, zoals schrijven, muziek en tekenen met mijn dochters

  • Ik ben een zinzoeker, ontrafelaar, ideeënfontein en kennisspons (en nog meer om te ontdekken)

  • Ik heb twee katten (eentje al ondeugender dan de andere)


Mijn motto:

Je bent veel gelukkiger wanneer je gewoon jezelf kan zijn en je natuurlijke flow volgt.


Samen aan de slag?

Wil je graag afstemmen of je bij mij een traject loopbaanbegeleiding kan starten?

Plan dan gerust een kennismakend gesprek!

Steven Poelmans
bottom of page