top of page

Adviessessie: Individueel maatwerk

Exclusief voor DELAVIE coaches Maximaal 25 deelnemers!

Tickets zijn nog niet te koop
Andere evenementen bekijken
Adviessessie: Individueel maatwerk
Adviessessie: Individueel maatwerk

Startdatum

De datum en het tijdstip worden nog bepaald

Online sessie

Over ons evenement

Wist je dat werkgevers en zelfstandigen een premie kunnen krijgen indien ze (een werknemer met) een arbeidsbeperking hebben? Met de premies van individueel maatwerk kunnen zij de eventuele extra kosten voor de organisatie of de kosten voor de begeleiding op de werkvloer compenseren. 

Maar wat is een arbeidsbeperking, hoe verloopt de vaststelling hiervan, hoe kan je een premie aanvragen en hoeveel bedraagt die premie dan? En... hoe kan jij als loopbaancoach een arbeidsbeperking bij cliënten herkennen, wat is jouw rol als loopbaancoach in dit proces?

Dat leert onze gespecialiseerde coach jou in deze adviessessie!

Adviessessies

Onze adviessessies zijn exclusief ontworpen voor coaches die aangesloten zijn bij ons erkend loopbaancentrum

Je mag rekenen op hele praktische, boostende sessies met als doel om jouw coachingpraktijk steviger op de kaart te zetten en je skills als loopbaancoach en ondernemer te verdiepen en versterken

Waarom zijn adviessessies belangrijk?

Je krijgt in de adviessessies de kans om bij te leren in thema's die jou nog vreemd zijn of waarin jij je kennis wil verdiepen. De kans om zowel je ondernemersvaardigheden als je coachingexpertise naar een hoger niveau te tillen. We bouwen dus samen aan het succes van jou als coach en jouw coachingpraktijk.

Voorwaarden voor deelname:

Je bent aangesloten als freelance coach bij erkend loopbaancentrum DELAVIE.

Praktisch:

De adviessessies gaan online door via Google Meet.

Je hebt een goed werkende camera en geluid nodig om optimaal te kunnen deelnemen.

Let op: Voor deze sessie krijg je één week voor de start van de sessie een opdracht die je afwerkt voor de start van de sessie. De opdracht neemt maximaal 2 uur tijd in beslag.

Trainer:

Tijdens deze opleiding word je begeleid door: Liliane Weustenraad

Tickets en vroegboekkorting

Om deel te nemen aan de adviessessie bestel je tijdig je tickets.

Tickets zijn beperkt tot maximaal 25 deelnemers!

Schrijf jij je vroeger dan twee weken voor de start van het evenement in, maak dan bij aankoop van je ticket gebruik van de vroegboekkorting.

De vroegboekkorting wordt automatisch toegepast bij gebruik van de code en biedt 30% korting op de inschrijfprijs! Je geeft de code in op de registratiepagina, rechts bovenaan in het veld 'couponcode invoeren'.

* De vroegboekkorting is alleen geldig wanneer je deze correct en tijdig ingeeft bij de inschrijving. Terugbetaling nadien is niet mogelijk.

Annulatievoorwaarden:

Je hebt de mogelijkheid om je deelname aan de adviessessie te annuleren tot 24uur voor de start van de sessie. Stuur hiervoor een e-mail naar training@delavie.be. Bij annulatie geldt steeds een annulatiekost van 25€. Indien je minder dan 24 uur voor de start van de sessie annuleert, wordt de volledige kostprijs in rekening gebracht. We waarderen je begrip voor deze annuleringsvoorwaarden, die helpen bij een soepele organisatie van onze adviessessies.

Vragen:

Heb je vragen over de adviessessies?

Stuur ons gerust een e-mail via  training@delavie.be.

Deel dit evenement

Wil jij graag als eerste op de hoogte blijven van onze opleidingen en evenementen?

Bedankt voor het registreren!

bottom of page