top of page

OVER DELAVIE

DE START VAN DELAVIE

DELAVIE werd op 1 januari 2021 opgericht door Debbie Dupont.

Ze is vandaag aan de slag als zaakvoerder bij DELAVIE & Care Compass en is benoemd als rechter in sociale zaken aan de arbeidsrechtbank.

 

Why?

 

De wereld laten zien dat, ongeacht wat je meemaakt of waar je vandaan komt, jij kan zijn wie je wilt zijn en bereiken waar je naar streeft!

 

Want vanuit een erg moeilijke kindertijd en een jeugd vol met stevige uitdagingen wilde ze zelf voelen en tonen dat niets je hoeft tegen te houden om het leven zowel persoonlijk als professioneel in eigen handen te nemen en dromen waar te maken!

Initieel werkte ze bijna een jaar alleen, maar ze voelde al snel dat ze het bedrijf wilde laten groeien tot een relevante speler in de markt van arbeidsgerichte begeleiding.

Op 1 oktober 2021 werd de eerste coach aangenomen en sindsdien is DELAVIE blijven groeien!

 

Vandaag begeleiden meer dan 60 topcoaches particulieren, werkenemers en bedrijven met loopbaan- en ondernemersvragen, vanop maar liefst 70 locaties verspreid over Vlaanderen en Wallonië.

404283730_848937270564862_3494874838896312431_n_edited.jpg

Google CEO Thierry Geerts en zaakvoerster Debbie Dupont

Wist je dat Debbie

een Warrior Queen is uit roedel IX?

Van links naar rechts:

Katleen Dieu, Debbie Dupont, Ann Wauters, Astrid Florquin, Marleen Fransen en Anja Van Damme (team DELAVIE op de keynote van Ann Wauters i.s.m DELAVIE en Unizo)

DE MISSIE EN VISIE VAN DELAVIE

MISSIE

Bij DELAVIE geloven we in de kracht van persoonlijke groei en professionele ontwikkeling, ongeacht de obstakels die het leven met zich meebrengt.

 

Onze missie is om een bron van inspiratie en begeleiding te zijn, waar individuen, werknemers en bedrijven kunnen ontdekken dat ze, ongeacht hun achtergrond of obstakels, de mogelijkheid hebben om te zijn wie ze willen zijn en te bereiken waar ze naar streven.

 

We streven ernaar een positieve verandering te brengen in levens, zowel op persoonlijk als professioneel gebied, door middel van deskundige coaching en ondersteuning.


 

VISIE

 

Onze visie is gebaseerd op het geloof dat iedereen, ongeacht de uitdagingen die ze meemaken of de paden die ze hebben bewandeld, in staat is om zijn of haar eigen leven of onderneming vorm te geven

We willen een wereld creëren waar zelfontplooiing , groei en het verwezenlijken van dromen toegankelijk zijn voor iedereen. We hebben de ambitie om levens en ondernemingen te transformeren. We begeleiden je bij het ontdekken van je eigen kracht, het realiseren van je doelen en het omarmen van een leven waarin je de regisseur bent van je eigen verhaal.

Onze oprichtster, Debbie Dupont, is het levende bewijs dat obstakels niet het einde hoeven te betekenen, maar eerder het begin van een reis naar persoonlijke en professionele vervulling. Deze ervaringen vormen de kern van ons streven om anderen te helpen hun eigen kracht te ontdekken en te benutten.

DELAVIE

Groeimotor voor jouw carrière

Ontwerp zonder titel (19).png

UITSLUITEND GECERTIFICEERDE COACHES

Bij DELAVIE is een kwalitatieve begeleiding

van al onze cliënten een topprioriteit!

 

 We werken uitsluitend met gecertificeerde coaches, coaches die hun certificaat op korte termijn behalen of coaches die minstens drie jaar voltijdse werkervaring hebben in het begeleiden van loopbaanvragen.

Naast de praktische vaardigheden in het ontwikkelen van loopbaantrajecten en het begrip van verschillende coachingsmethoden, streven we ernaar dat al onze coaches een diepgaande kennis hebben van de arbeidsmarkt, opleidingsmogelijkheden en sociale wetgeving.

 

Bovendien stimuleren we een grondig begrip van obstakels zoals stress, assertiviteit en perfectionisme, grenzen (h)erkennen, belemmerende gedachten, timemanagement, leidinggeven, langdurige afwezigheid op de werkvloer en psychische moeilijkheden op het werk  omdat deze kennis een essentiële aanvulling vormt op hun begeleidingsvaardigheden.

DELAVIE WERKT OP MAAT

Bij DELAVIE werken we op maat van jouw vraag

en op maat van jouw verwachtingen.

Verwacht je dus niet aan een standaard werkboek!

Om jou in je zoektocht naar antwoorden en inzichten te begeleiden maken we binnen onze coachingsessies gebruik van een vijftigtal tools en werkvormen, zodat we je voor elke vraag een gepaste tool of werkvorm kunnen bieden, maar onze begeleiding ook kunnen afstemmen op de manier waarop jij het best leert.

Online Magazine Office
Team vergadering

ONZE COACHES STAAN CENTRAAL

Het doel van DELAVIE is om een gedreven en ondersteunende gemeenschap te creëren voor ons team van coaches.

 

We streven ernaar een omgeving te bieden waarin coaches kunnen gedijen door middel van ondersteuning, uitwisseling van kennis en ervaring, en waar verbinding en samenwerking worden aangemoedigd.

 

Onze focus ligt op het bieden van middelen, coaching en een ondersteunend netwerk om onze coaches te helpen bij het leveren van waardevolle begeleiding aan individuen en zo gezamenlijk te werken aan de professionele groei van onze cliënten.

GROEIMOTOR VAN JOUW CARRIÈRE

Wat schuilt er achter onze slogan 'Groeimotor van jouw carrière'?

 

We specialiseren ons bij DELAVIE in het versterken van ieders mentale gezondheid en in het begeleiden van cliënten bij arbeids-, opleidings- of ondernemersgerelateerde vragen en boosten dus elk en ieders carrière!

De krachtige motor:

We willen bij DELAVIE de krachtige motor zijn die zowel onze coaches als onze cliënten voortstuwt op hun pad naar succes en persoonlijke groei! 

Toekomstige techniek
Ontwerp zonder titel (17).png

ONZE KERNWAARDEN

Kernwaarden zijn de essentiële overtuigingen en principes die de basis vormen van een bedrijf en haar cultuur.

 

Onze kernwaarden vormen als het ware ons DNA!

 

Onze kernwaarden:

 

Innovatie

Voortdurend streven naar nieuwe ideeën, methoden en oplossingen die ons in staat stellen om te evolueren en voorop te blijven lopen in ons vakgebied.

Groei

Het omarmen van voortdurende ontwikkeling, zowel op persoonlijk als organisatorisch niveau, met een focus op vooruitgang, leren en verbetering.

Impact

Streven naar een meetbare en positieve invloed op zowel onze interne werkomgeving als de bredere externe wereld om ons heen.

Expertise

Het bezitten en delen van diepgaande kennis, vaardigheden en ervaring op ons vakgebied, waardoor we uitblinken en waarde toevoegen aan wat we doen.

Eigenaarschap

Het aannemen van verantwoordelijkheid, het tonen van initiatief en betrokkenheid bij onze taken, beslissingen en resultaten, wat bijdraagt aan een cultuur van vertrouwen en verantwoording.

.

bottom of page