top of page

Adviessessie: Je doelgroep in kaart brengen

Exclusief voor DELAVIE coaches: Je worstelt met het bereiken van jouw ideale klanten of het genereren van instroom? In deze sessie leer jij je doelgroep en hun leefwereld in kaart brengen, zodat je marketing en services naadloos aansluit en bij hun behoeften. Maximaal 25 deelnemers!

Adviessessie: Je doelgroep in kaart brengen
Adviessessie: Je doelgroep in kaart brengen

Startdatum

27 mei 2024, 19:30 – 22:00

Online sessie

Over ons evenement

'Beter gericht en gemist dan willekeurig geschoten en geraakt' zeggen ze wel eens. Het afstemmen van je services als (loopbaan)coach op een specifieke doelgroep is krachtiger dan het breed aanbieden aan iedereen, omdat een gerichte aanpak heel wat voordelen met zich meebrengt. Het bepalen van een specifieke doelgroep stelt je in staat om:

 1. Diepgaande Expertise: Door je te richten op een specifieke doelgroep kun je je expertise verdiepen en specifieke problemen of behoeften beter begrijpen. Dit maakt je aantrekkelijker voor cliënten binnen die niche.
 2. Effectievere Marketing: Het identificeren van een specifieke doelgroep maakt gerichte marketing mogelijk. Je kunt je boodschap precies afstemmen op de behoeften en interesses van deze groep, waardoor je effectiever communiceert en klanten aantrekt.
 3. Sterkere Verbinding: Klanten voelen zich meer aangetrokken tot een coach die zich specifiek op hen richt. Het creëert een gevoel van herkenning en vertrouwen, wat de basis vormt voor sterke en langdurige relaties.
 4. Minder Concurrentie: Door je te specialiseren in een bepaalde doelgroep verminder je de concurrentie. Je wordt de expert binnen een niche, wat je onderscheidt van algemene dienstverleners.
 5. Optimale Klantresultaten: Een gerichte aanpak stelt je in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van je doelgroep. Dit resulteert in meer tevreden klanten en positieve mond-tot-mondreclame.

Meer verbinding met de juiste klanten, een betere instroom aan klanten en een doelgerichtere begeleiding dus.

Maar hoe bepaal je nu jouw niche en wie is dan jouw doelgroep?

In deze sessie doen we o.a. een oefening om heel diepgaand jouw doelgroep in kaart te brengen.

Het resultaat van deze sessie zorgt ervoor dat je straks heel goed weet wie jouw doelgroep is, wat de leefwereld van jouw doelgroep is en hoe je hen best kan bereiken.

Adviessessies

Onze adviessessies zijn exclusief ontworpen voor coaches die aangesloten zijn bij ons erkend loopbaancentrum

Je mag rekenen op hele praktische, boostende sessies met als doel om jouw coachingpraktijk steviger op de kaart te zetten en je skills als loopbaancoach en ondernemer te verdiepen en versterken

Waarom zijn adviessessies belangrijk?

Je krijgt in de adviessessies de kans om bij te leren in thema's die jou nog vreemd zijn of waarin jij je kennis wil verdiepen. De kans om zowel je ondernemersvaardigheden als je coachingexpertise naar een hoger niveau te tillen. We bouwen dus samen aan het succes van jou als coach en jouw coachingpraktijk.

Voorwaarden voor deelname:

Je bent aangesloten als freelance coach bij erkend loopbaancentrum DELAVIE.

Praktisch:

De adviessessies gaan online door via Google Meet.

Je hebt een goed werkende camera en geluid nodig om optimaal te kunnen deelnemen.

Let op: Voor deze sessie krijg je één week voor de start van de sessie een opdracht die je afwerkt voor de start van de sessie. De opdracht neemt maximaal 2 uur tijd in beslag.

Trainer:

Tijdens deze opleiding word je begeleid door: Debbie Dupont

Tickets en vroegboekkorting

Om deel te nemen aan de adviessessie bestel je tijdig je tickets.

Tickets zijn beperkt tot maximaal 25 deelnemers!

Annulatievoorwaarden:

De adviessessies gaan door bij een deelname van minstens 5 personen

Je hebt de mogelijkheid om je deelname aan de adviessessie te annuleren tot 24uur voor de start van de sessie. Stuur hiervoor een e-mail naar training@delavie.be. Bij annulatie geldt steeds een annulatiekost van 25€. Indien je minder dan 24 uur voor de start van de sessie annuleert, wordt de volledige kostprijs in rekening gebracht. We waarderen je begrip voor deze annuleringsvoorwaarden, die helpen bij een soepele organisatie van onze adviessessies.

Vragen:

Heb je vragen over de adviessessies?

Stuur ons gerust een e-mail via  training@delavie.be.

Tickets

 • Ticket

  Verkoop eindigt op: 26 mei, 23:50
  € 46,00
  Btw: +€ 9,66 BTW+€ 1,39 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Wil jij graag als eerste op de hoogte blijven van onze opleidingen en evenementen?

Bedankt voor het registreren!

bottom of page