top of page

Inspiratie Reloaded: Onze teammeeting highlights!

Hey iedereen!Deze week hadden we weer een teammeeting op agenda staan, en man, wat een energie boost was dat!


Misschien vraag je je af waarom we die dingen doen, toch? Nou, laten we je even een kijkje achter de schermen geven.
Waarom Teammeetings?


Stel je voor dat je in een band zit. Iedereen moet hetzelfde ritme voelen, anders krijg je een dissonante symfonie.


Teammeetings zijn onze harmonie, de plek waar we samenstemmen. Het houdt ons op één lijn, deelt onze wins, en plant de volgende te veroveren podia.


Inspiratie is de Brandstof
En dan hebben we het niet over saaie, voorspelbare dingen. Nee, we hebben het over het tanken van inspiratie. Dat is als benzine voor onze motoren.


Waarom?


Omdat het ons creatiever maakt, meer zelfvertrouwen geeft, ons versterkt als coach en gewoon ook verdomd leuk is!Wat was hot tijdens de meeting?


  • Cijfers en Doelen 2024: Crunch time, maar in de leukste zin. We keken naar onze successen tot nu toe en smeedden plannen voor nog meer awesome prestaties.

  • Opleidingen en Events: Wie zei dat leren niet leuk kan zijn? We planden niet alleen wat we moeten of kunnen leren dit jaar, maar ook waar we dat gaan doen.

  • Teamactiviteiten: Omdat werken ook plezier moet zijn. Bereid je voor op teambuilding van het hoogste niveau.

  • Marketing: We gaan niet alleen opvallen, we gaan shinen als een supernova. Coole plannen, coole strategieën, en gewoon een hele hoop coole vibes.

  • Infosessies LBB: Belangrijke info, maar op onze manier. Boeiend en nooit saai. Loopbaanbegeleiding kan ook gewoon cool zijn, toch?

  • Adviessessies en Podcast: Delen is omarmen. Onze adviezen gaan nu ook de digitale wereld in. Spoiler: er is een podcast aan die je niet wilt missen en we hebben adviessessies gepland om de expertise van onze coaches op peil te houden.

  • Intervisies en Teammeetings: Reflecteren, groeien, en samen sterker worden. Want waarom goed zijn als je ook geweldig kunt zijn?


Afsluiter van de dag?


Een epische keynote van Kurt Goossens over moed en zelfvertrouwen om onze coaches een serieuze boost te geven! Een flinke portie inspiratie waar we nog een hele tijd op kunnen bouwen.


Fier op ons team!


We knallen van trots als we naar ons team kijken! Een bonte mix van energie, skills, en goede vibes. Samen zijn we een team waarvan we met een brede glimlach kunnen zeggen: "Dat zijn wij, en daar zijn we trots op!" 🌟


Freelance loopbaancoach worden?


Wil je ook graag freelance loopbaancoach worden? Schrijf dan gerust in voor onze infosessie Freelance loopbaancoach, verken onze vacatures of behaal je certificaat als loopbaancoach.


Een traject loopbaanbegeleiding starten?


Heb je nood aan begeleiding van één van onze gecertificeerde loopbaancoaches? Maak dan een afspraak of kies een coach van jouw voorkeur.


Foto's


Voel je vrij om samen met ons te genieten van de foto's van onze bijeenkomst!Comments


bottom of page