top of page

Màxime van Merkensteijn

Brasschaat

Hoi,


Welkom op mijn pagina bij DELAVIE!

Ik ben Màxime en je vindt mijn praktijk terug in Brasschaat.


“Wat wil ik nu écht?” 


Een vraag die mij jarenlang bezighield en die mij inspireerde om mijn definitie van (werk)geluk te onderzoeken, te ontdekken en daar vervolgens mijn leven naar in te richten.


Ik ontdekte gaandeweg dat ik niet alleen was in die zoektocht naar een (werk)gelukkig leven. In de basis streeft iedereen naar geluk. En in onze Westerse samenleving is werk daar een groot onderdeel van. 


Mijn (werk)leven is inmiddels zo ingedeeld dat ik oprecht kan zeggen “Ik heb een (werk)gelukkig leven”. De weg hiernaar toe was voor mij echter een lange tijd een eenzaam en uitdagend proces. Waar begin je én vooral: hoe realiseer je jouw werkgeluk? Daar kan iedereen hulp bij gebruiken. 


Dat besef is mijn drijvende kracht geworden om anderen te helpen op dit gebied. 


Sinds 2015 help ik bedrijven aan hun beste mensen en mensen aan hun beste toekomst. En vooral dat laatste, het helpen en inspireren van mensen, daar ligt mijn kracht. Van daaruit ontstond House of Happiness – Waar werkgeluk werkelijkheid wordt.


Met 10 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling, diverse opleidingen, coaching, zelfstudie én een indiviueel loopbaancoachtraject help & inspireer ik anderen een (werk)gelukkig leven te creëren. En dit vooral vanuit hun eigen authenticiteit.


House of Happiness biedt:

 • Loopbaancoaching (met of zonder loopbaancheques)

 • Leefstijl coaching – omdat levensgeluk door meer dan alleen werk wordt beïnvloedt 

 • Online trainingen en gidsen

 • Inspirerende social content


Dit zowel online als vanuit mijn privé praktijk in Brasschaat.


Diploma’s en certificaten

 • Minor Leefstijlcoach 

 • Gecertificeerd Enneagram trainer

 • Bachelor of Business Administration – Leisuremanagement 


Enkele wist-je-datjes:

 • Balans is alles voor mij: ik houd ervan nieuwe mensen te ontmoeten, plekken te ontdekken en nieuwe uitdagingen aan te gaan, maar geniet als familiemens tegelijk van de rust en veiligheid van mijn thuis en mijn gezin. Zo houd ik ook intens van sporten, gezonde voeding en meditatie, maar sla ik een goed glas wijn en een bourgondische maaltijd niet snel af 😊 

 • Ik ben trotse moeder van een zoontje sinds 2021, die mij een nog zoveel rijker mens heeft gemaakt.

 • Mensen ervaren mij vaak als authentiek, warm, menselijk, gepassioneerd, openhartig, en communicatief vaardig. Eigenschappen die ik graag inzet om anderen te helpen & inspireren.

 • Ik geloof in een holistische benadering van het leven: fysiek, mentaal en emotioneel welzijn zijn de basis voor geluk. 


Mijn motto:

Be yourself, everyone else is already taken!

          

Samen aan de slag?

Wil je graag afstemmen of je bij mij een traject loopbaanbegeleiding wil en/of kan starten of heb je nog vragen?


Plan dan gerust een kennismakend gesprek!

Màxime van Merkensteijn
bottom of page