top of page

Sylvia Vande Broek

Lier

Hoi,


Welkom op mijn pagina bij DELAVIE!

Ik ben Sylvia en je vindt mijn praktijk terug in Lier.


Na jarenlang verschillende paden te hebben bewandeld in de hulpverlening als Maatschappelijk Werker, ontdekte ik dat mijn echte roeping elders lag. Ik begon aan een reis naar zelfontplooiing en daagde mezelf uit in mijn persoonlijke groei. 

Ik studeerde in 2011 af  als therapeut in de Interactionele Vormgeving en startte mijn eigen praktijk. Mijn werk als therapeut evolueerde al snel naar coaching mede door het werken met de Script-As-Methode en verdere training op vlak van mindset en emoties bij UED.


In 2022 besloot ik mijn deeltijdse job in de sociale sector stop te zetten. Ik haalde er steeds minder voldoening uit en besefte dat het tijd was voor een nieuwe fase in mijn leven, waarbij ik anderen begeleid naar meer voldoening in hun werk en leven.   


Met veel vreugde begeleid ik dus nu anderen op hun reis naar meer voldoening, zelfleiderschap en succes, door te luisteren naar hun gevoel en innerlijk kompas. 

Ik werk met mensen die voelen dat het tijd is voor verandering, een frisse start, en die hun capaciteiten en mogelijkheden willen leren kennen en inzetten op een manier die vandaag perfect past. Ik zet in op meer inzicht, nieuwe doelen, emotionele balans, verandering.

Ik geloof dat je na een loopbaantraject echt een nieuwe koers kan gaan varen, en er jaren later nog de positieve gevolgen van kan ervaren. Dit zeg ik vanuit mijn eigen ervaring als coach met loopbaanbegeleiding.  


Ben je benieuwd naar jouw eigen mogelijkheden, groeipotentieel? Is het tijd voor iets nieuw, wil je meer voldoening halen uit wat je doet? 


Laten we samen de reis beginnen!  Sessies vinden plaats in het gezellige Lier of online.


Diploma’s en certificaten

Maatschappelijk Werk,

Therapeut in de Interactionele Vormgeving

Script-As-Methode coach

Aangesloten bij Beroepsvereniging VVTIV en BBTC


Enkele wist-je-datjes:

Ik hanteer mijn innerlijk gevoel als barometer en richtingwijzer. 

Ik kies er voor om dierlijke producten uit mijn voeding te laten. Ik hou ervan om vegan gerechten te ontdekken en zelf heerlijke groentegerechten te creëren.

Ik heb Limburgse roots, maar verhuisde 15 jaar geleden naar Lier.

Eén van de verwezenlijkingen waar ik heel trots op ben, is het verbouwen van mijn huisje.


Mijn motto:

Ik geloof dat alles in ons leven het innerlijk weerspiegelt.

          

Samen aan de slag?

Wil je graag afstemmen of je bij mij een traject loopbaanbegeleiding wil en/of kan starten of heb je nog vragen?


Plan dan gerust een kennismakend gesprek!

Sylvia Vande Broek
bottom of page