top of page

Jeroen Huysmans

Herne

Hoi, Welkom op mijn pagina bij DELAVIE!

Ik ben Jeroen en je vindt mijn praktijk terug in Herne.


Met mensen werken, da’s iets voor mij! 

Al vanaf het middelbaar, waarin ik afgestudeerd ben in de richting bijzondere jeugdzorg, staat de mens voor mij centraal.  


In de bacheloropleiding “Sociaal Werk – Personeelswerk” kwam ik voor de eerste keer echt in aanraking met coaching. Dankzij deze opleiding ben ik in de wereld van HR gerold. Na een korte carrière als recruiter ben ik uiteindelijk aan de slag gegaan als politie-inspecteur in de Brusselse rand. Een decennium aan mensen in nood helpen, bijstaan en leiden naar een ander pad hebben me gemaakt tot wie ik nu ben. 


Tien jaar heb ik mijn uiterste best gedaan om mensen, waarbij ik vaak terecht kwam in een voor hun negatieve ervaring, écht te helpen. 


Ik geloof heel sterk in de mogelijkheden van een individu. Ik ben een heel down-to-earth en realistische coach, die vriendelijk, integriteit en empathie hoog in het vaandel draagt. Samen groeien in een traject, dat is wat ik beoog. Het is een wisselwerking tussen coach en coachee, om samen doelen te bereiken en te ontplooien. 


Met een praktijkruimte in Herne ben ik vlot bereikbaar voor iedereen uit het Pajottenland, Halle, Oost-Vlaanderen (Geraardsbergen, Ninove en omgeving) en Edingen.


Diploma' s en certificaten

  • Professionele Bachelor Sociaal Werk – Personeelswerk

  • Inspecteur van politie – mentor


Enkele wist-je-datjes:

  • Al 15 jaar gelukkig samen met mijn echtgenote

  • Papa van twee prachtige dochters


Mijn motto:

Zet negatieve energie om in positieve kracht. Laat tegenslagen je veerkracht voeden en zie in elk obstakel een kans om te groeien.

          

Samen aan de slag?

Wil je graag afstemmen of je bij mij een traject loopbaanbegeleiding wil en/of kan starten of heb je nog vragen?

Plan dan gerust een kennismakend gesprek!

Jeroen Huysmans
bottom of page