top of page

Meer dan 35 nieuwe loopbaanexperten versterken ons team!

Bijgewerkt op: 28 nov. 2023

Op 1 december verwelkomen we bij Delavie meer dan 35 nieuwe loopbaanexperten

in ons team.


Je leest het goed... meer dan 35 nieuwe coaches! Vanaf december zullen meer dan 55 coaches zowel online beschikbaar zijn als op meer dan 70 locaties in Vlaanderen en Wallonië om loopbaanbegeleiding (met loopbaancheques) aan te bieden aan particulieren, werknemers, ondernemers en bedrijven.


Een kwaliteitsvolle begeleiding

Bij Delavie vinden willen we elke cliënt een kwaliteitsvolle begeleiding bieden door ervoor te zorgen dat al onze coaches gecertificeerd zijn en... we mogen trots stellen dat elk nieuw lid van ons team met succes het certificaat behaald heeft / op korte termijn behaalt!


Het beste certificaat tot loopbaancoach dat de markt biedt.

Interessant weetje: Het DELAVIE certificaat overstijgt niet alleen het coachen bij loopbaanvragen en de reguliere regelgeving binnen loopbaanbegeleiding; het biedt een uitgebreide training die zich uitstrekt tot diepgaand inzicht in de arbeids- en opleidingsmarkt en sociale wetgeving en dat vind je in geen enkele andere opleiding tot loopbaancoach terug!


Onze coaches ondergaan dus de meest uitgebreide opleiding die op de markt beschikbaar is, wat hen de kracht geeft om niet alleen te begeleiden, maar ook om inzichten te bieden die verder gaan dan de traditionele loopbaanbegeleiding, zodat onze cliënten de best mogelijke ondersteuning krijgen bij het verkennen van hun carrièremogelijkheden.


De kwaliteit en toegankelijkheid van onze diensten vergroten

De toevoeging van onze nieuwe coaches betekent voor onze klanten veel meer beschikbaarheid en biedt ons team daarenboven ook veel meer diversiteit in expertise. We kunnen dus meer mensen ondersteunen bij de uitwerking van hun loopbaantrajecten en een breder scala aan specialisaties bieden.


We zijn heel enthousiast over deze uitbreiding en kijken ernaar uit om ons team te versterken en onze cliënten nog beter van dienst te zijn!

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page