top of page

Moet ik als coach investeren in marketing?




Mijn mening ... ja, marketing is belangrijk!


Als niemand jouw coachingpraktijk weet te vinden, dan komen er ook geen klanten.


Coachen kan je alleen op lange termijn als het je ook wat opbrengt denk ik dan, dus focus op het genereren van business is zeker belangrijk 🍀


Voor elke startende coach doen we bij DELAVIE daarom ook een aantal marketingacties, zodat we zeker weten dat je goed vertrokken geraakt 💪 Zelf als coach ook je focus leggen hierop is zeker een must als je je praktijk wil laten groeien.


Marketing hoeft niet noodzakelijk duur te zijn, maar vraagt wel inspanning. Met een paar acties kom je al een heel eind.


Ik spreek uit ervaring, toen ik nog alleen aan de slag was al coach zat mijn agenda snel vol, maar daar legde ik wel heel wat contacten voor.


Laat je daar niet door afschrikken ... we werken met ons team regelmatig eens in groep samen over hoe je je beter kan profileren en kregen op onze laatste teammeeting een serieuze boost van Eendiz Ates. Geen ervaring hebben met marketing is dus helemaal ok 🤓


Ik heb ervoor gekozen om in ons team ook enkele coaches aan te trekken die ondernemers coachen in deze materie en binnenkort komt daar nog een toppertje bij. Wie extra ondersteuning nodig heeft is dus in goede handen 💪

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page