top of page

Een professionele begeleiding voor iedereen! Steun jij onze actie?

Het aantal burn-outs in België bereikt een nooit geziene piek, enorm veel mensen zijn overspannen of zien door de bomen het bos niet meer.


Corona maakt dat heel wat werknemers en zelfstandigen met hun handen in het haar zitten wat hun werk betreft.


De huisarts schrijft vaak een tijdje thuis, maar daarmee heb je vaak geen duurzame oplossing.


Professionele begeleiding is nodig!


Loop je vast in je job? Is je werk te zwaar, of weet je niet welke weg je uit wil? Dan kun je sinds 2013 gebruikmaken van de loopbaancheques van de Vlaamse overheid. Zo’n cheque kost slechts 40 euro en kan je inruilen voor vier uur professionele begeleiding. Het overige bedrag legt de overheid zelf op.


MAAR


Heel wat mensen vallen uit de boot voor deze maatregel, want je hebt er enkel recht op als je aan het werk bent en minstens 7 jaar werkervaring hebt. Jongeren of werkzoekenden kunnen dus niet rekenen op deze steunmaatregel.


EN


Begeleiding bij het herstellen van burn-out valt niet onder de mogelijkheden van deze steunmaatregel. Wie de afgelopen maanden of jaren een hele moeilijke periode gekend heeft, heeft niet altijd de financiële mogelijkheden om er weer bovenop te geraken.


EN


We merken ook dat voor vele mensen professionele begeleiding moeilijk te betalen is, nu de prijzen van benzine, huur en energie hoge pieken bereikt ... of ze nu recht hebben op loopbaancheques of niet.


STEUNACTIE


DELAVIE organiseert via steunactie.be een crowdfundingactie om ook zij, die niet de financiële middelen hebben om een professionele begeleiding te krijgen, de kans te bieden om weer positief naar de toekomst te kunnen kijken.


HOE KAN JIJ STEUN BIEDEN?WAT WIL DELAVIE BEREIKEN MET DEZE ACTIE?


DELAVIE is naast een coaching en trainingscentrum ook een erkend loopbaancentrum. Wij willen IEDEREEN die het nodig heeft de kans op professionele begeleiding bieden, ook al is het financieel moeilijk haalbaar.


Concreet:


• We willen zoveel mogelijk mensen die het moeilijk hebben (stress, burn-out, werk) de kans geven op individuele en professionele ondersteuning.


• Halen we het volledige bedrag op, dan bieden we 10 mensen de kans om een traject loopbaanbegeleiding of stress en burn-out coaching van 5h te doorlopen.


• Zien we dat de actie goed verloopt willen we nadien nog meer mensen begeleiden.


• We zijn actief in de regio Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wie het moeilijk heeft kan terecht bij een loopbaancoach of stress en burn-out coach in die regio's.


• We begeleiden elke starter op een professionele manier, op maat van hun vraag, geen standaard werkboek dus.


DOE JIJ EEN BIJDRAGE?


Dan mag je één iemand op de wachtlijst inschrijven. Inschrijven doe je via het contactformulier op www.delavie.be met vermelding 'wachtlijst steunactie'. Iemand inschrijven is niet verplicht, wil jij ons gewoon graag steunen dan vinden we dat ook heel fijn!


We starten het project wanneer we het hele bedrag hebben opgehaald. Zijn er meer dan 10 mensen ingeschreven op de wachtlijst, dan maken we een keuze op basis van haalbaarheid van het traject.


Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page