top of page

Ontmoet onze cursistenbegeleiders!

Leren in DELAVIE ACADEMY betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot het lesmateriaal, zodat je individueel kan leren op je eigen tempo en je studie kan combineren met andere verplichtingen.


Maar... je staat er nooit alleen voor!


Om je te ondersteunen in je opleidingstraject staan onze ervaren cursistenbegeleiders voor je klaar. Of je nu vragen hebt over de leerstof, praktische tips nodig hebt of een luisterend oor zoekt: Niki, Sylvia en Debbie zijn er om je te helpen!


Niki Paesen

Niki is werkzaam in Olmen en Ham. Ze is al meer dan 12 jaar actief als psychiatrisch verpleegkundige en werkt daarnaast als begeleidster bij beschut wonen.


Niki maakt daarnaast o.a. ook onderdeel uit van een groepspraktijk waar ze verantwoordelijk is voor intakes, loopbaanbegeleiding en stress- en burn-out coaching. Daarnaast is ze auti-coach in opleiding.


Haar passie voor het werken met mensen en hen begeleiden heeft haar ertoe gebracht om loopbaancoach te worden.


Niki helpt mensen graag groeien door hun eigen krachten te benutten. Met haar achtergrond in de zorgsector werkt ze met veel empathie en gedrevenheid. Naast haar werk is ze voortdurend bezig met haar eigen ontwikkeling en wil ze zich verder specialiseren als stress- en burn-out coach.


Diploma's en certificaten:


 • Gebrevetteerd psychiatrisch verpleegkundige

 • Gecertificeerd loopbaancoach bij DELAVIE ACADEMY

 • Stress en burn-out coach

 • Auti-coach i.o.


Sylvia Vande Broek

Sylvia is werkzaam in Lier. Na jarenlange ervaring als Maatschappelijk Werker ontdekte ze haar passie in coaching. In 2011 studeerde ze af als therapeut in de Interactionele Vormgeving. Al snel evolueerde haar werk naar coaching, mede door haar training in de Script-As-Methode en verdere opleidingen op het gebied van mindset en emoties en haar specialisatie in loopbaanbegeleiding.


In 2022 besloot Sylvia haar deeltijdse baan in de sociale sector op te zeggen om zich volledig te richten op coaching. Ze werkt met mensen die klaar zijn voor verandering en hun potentieel willen benutten.


Diploma's en Certificaten:

 • Bachelor Maatschappelijk Werk

 • Therapeut in de Interactionele Vormgeving

 • Script-As-Methode coach

 • Gecertificeerd loopbaancoach


Debbie Dupont

Debbie is de oprichter van DELAVIE, dat op 1 januari 2021 werd opgericht. Ze combineert haar rol als zaakvoerder bij DELAVIE & Care Compass met haar functie als rechter in sociale zaken aan de arbeidsrechtbank. Ze ontwikkelde o.a. de opleiding tot loopbaancoach en de basisopleiding tot integraal coach.


 • Oprichter van DELAVIE ACADEMY

 • Rechter in sociale zaken aan de arbeidsrechtbank

 • Zaakvoerder bij DELAVIE & Care CompassDoel van de cursistenbegeleiding


We willen je optimaal ondersteunen tijdens je leertraject. We helpen je de leerstof onder de knie te krijgen, nemen je twijfels weg en geven je waardevolle feedback.


Onze begeleiding zorgt ervoor dat je extra input krijgt waar nodig, helpt je afstemmen op je leerdoelen en neemt onzekerheden weg. Zo kun je vol vertrouwen en goed voorbereid je toekomstige rol als loopbaancoach vervullen.


Kernaspecten van de cursistenbegeleiding:


 1. Leerstof begrijpen: We helpen je om de leerstof volledig onder de knie te krijgen.

 2. Twijfels wegnemen: We zijn er om je vragen te beantwoorden en je twijfels weg te nemen.

 3. Feedback geven: Je krijgt waardevolle feedback op je voortgang en opdrachten.

 4. Extra Input: Waar nodig bieden we extra input en ondersteuning.

 5. Afstemmen op Doelen: We helpen je om je leerdoelen duidelijk te krijgen en hierop af te stemmen.

 6. Onzekerheden Wegnemen: We werken eraan om je onzekerheden weg te nemen, zodat je zelfverzekerd kunt coachen.Een cursistenbegeleider contacteren


Volg je een opleiding in de DELAVIE ACADEMY en wil je graag een cursistenbegeleider contacteren? Neem dan contact op via training@delavie.be.

Comments


bottom of page