top of page

Wat doet een loopbaancoach?

Bekijk onze video om een goed beeld te krijgen van wat een loopbaancoach doet:


Wat is een loopbaancoach?


Een loopbaancoach is een coach met een diepgaande specialisatie in de arbeids- en opleidingenmarkt en arbeidsgerelateerde thema's: bv. werkbaar werk, werkrelaties, zingeving, sociale wetgeving, leiderschap, talent- en competentiemanagement.


Daarnaast is de coach ook thuis in de obstakels die het je moeilijk maken om goed te functioneren of om gelukkig te zijn op het werk: bv. stress, perfectionisme, assertiviteit, grenzen (h)erkennen, re-integratie op de werkvloer na ziekte, prioriteiten stellen, werkdruk, timemanagement, belemmerende overtuigingen, leren en durven veranderen, een goede balans werk - privé …


Onze loopbaancoaches beroepen zich voor de begeleiding op hun opleiding tot gecertificeerd coach, jarenlange ervaring en expertise. Om hun competenties op peil te houden scholen ze zich ook regelmatig bij en nemen ze deel aan intervisies en teammeetings.


Wat doet een loopbaancoach bij DELAVIE?

  • Onze loopbaancoaches ondersteunen onze particuliere cliënten bij het maken van loopbaankeuzes en het nemen van loopbaanbeslissingen.

  • Ze begeleiden individuele trajecten loopbaanbegeleiding van A tot Z, zowel met als zonder loopbaancheques.


Wil jij graag je certificaat als loopbaancoach bij DELAVIE behalen? Volg dan de opleiding tot gecertificeerd loopbaancoach.


Wil jij graag als loopbaancoach bij DELAVIE aan de slag? Check dan onze vacatures.


Wil jij graag een loopbaancoach inschakelen in een traject loopbaanbegeleiding met of zonder loopbaancheques? Kies dan een coach en plan een kennismakend gesprek.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page