top of page

Wat maakt de basisopleiding tot integraal coach bij DELAVIE zo uniek?

In een wereld waar coaching steeds belangrijker wordt, is het essentieel om een opleiding te kiezen die je niet alleen een solide basis biedt, maar je ook echt onderscheidt als professional.


De basisopleiding tot integraal coach bij DELAVIE doet precies dat!


Maar wat maakt deze opleiding nu zo uniek?


Wetenschappelijk onderbouwd:

De opleiding is gebaseerd op de nieuwste inzichten en methodieken uit de psychologie. Dit zorgt ervoor dat je werkt met technieken die hun effectiviteit hebben bewezen.


Enorm uitgebreid curriculum:

De opleiding biedt zowel een brede basis als een diepgaande verdieping in coachingstechnieken, zodat je alle nodige kennis en vaardigheden opdoet.


Balans theorie en praktijk:

Naast theoretische kennis krijg je volop gelegenheid om deze in de praktijk toe te passen door middel van praktijkgerichte opdrachten.


Flexibele digitale leervorm:

Studeren vanuit thuis in je eigen tempo, met een uitgebreidemix aan leervormen, maakt deze opleiding ideaal is voor mensen met een druk schema die houden van afwisseling en beter individueel leren dan in groep.


Persoonlijke begeleiding:

Gedurende de opleiding krijg je ondersteuning van ervaren coaches en neem je deel aan praktijksessies, waardoor je waardevolle feedback en begeleiding krijgt.


Complete leerervaring:

Deze opleiding biedt een veel diepere en uitgebreidere leerervaring dan de standaard zesdaagse opleidingen.


Met de combinatie van wetenschappelijk onderbouwde kennis, praktische vaardigheden en persoonlijke begeleiding, zal jij uitstekend voorbereid zijn om echt het verschil te maken in het leven van je cliënten.Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page