top of page

Op welke manier zal mijn coach mij begeleiden?Ik hou zelf van iemand die de juiste vragen kan stellen, veel expertise heeft en wetenschappelijk gefundeerde werkvormen gebruikt om mij inzicht te bezorgen.


Op momenten dat ik zelf een coach inschakel kies ik dus graag voor een oplossings- en resultaatgerichte aanpak. 💪 Een creatieve of chaotische aanpak ligt mij minder goed 🤯


En jij ... Op welke manier kom jij graag tot nieuwe inzichten? 🤓


Dat er een vraag of zoektocht naar antwoord is bij de start van een coachingtraject, dat is zeker ... maar de manier waarop we graag tot inzicht komen verschilt van persoon tot persoon.


Een coach zal bij elke nieuwe cliënt dan ook steeds opnieuw inschatten op welke manier hij / zij het liefst tot inzicht komt en/of het best leert of groeit.


➡️ ɪᴋ ᴠɪɴᴅ ʜᴇᴛ ᴅᴀɴ ᴏᴏᴋ ᴠᴀɴ ɢʀᴏᴏᴛ ʙᴇʟᴀɴɢ ᴅᴀᴛ ᴏɴᴢᴇ ᴄᴏᴀᴄʜᴇꜱ ᴡᴇʀᴋᴇɴ ᴡᴇ ᴏᴘ ᴍᴀᴀᴛ ᴠᴀɴ ᴊᴏᴜᴡ ᴠʀᴀᴀɢ ᴇɴ ᴠᴇʀᴡᴀᴄʜᴛɪɴɢᴇɴ ⬅️


Om jou in je zoektocht naar antwoorden en inzichten te begeleiden maken we binnen onze coachingsessies gebruik van een vijftigtal tools en werkvormen, zodat we je voor elke loopbaanvraag een gepaste tool kunnen bieden, maar onze begeleiding ook kunnen afstemmen op de manier waarop jij het best leert. 📈


Meer info?


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page